Anunțul făcut de Adda: „Aș mai vrea un copil”

Publicat pe

Recent, Adda a vorbit deschis despre planurile de viitor atât pe plan personal, cât și profesional. Celebra cântăreață și-ar dori să lanseze o carte autobiografică și alte piese muzicale care să devină hituri. În plus, artista nu exclude varianta de a mai avea încă un frate sau o soră pentru Alex, fiul ei în vârstă de cinci ani.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Adda a povestit unde se vede peste zece ani: „mă văd cu doi copii. Mă văd tot cu Cătălin. Mă văd în căsuța noastră pe care abia aștept să o terminăm. Mă văd cu cartea pe care am început să o scriu, o văd lansată și poate chiar și cu volumul doi. Mă văd cu studioul meu, Baladda Records, până în pânzele albe și cu foarte mulți copii pe care să-i îndrum', a explicat ea.

Pentru cântăreață, muzica a fost întotdeauna planul A, fără să ia în calcul și alte variante în plan profesional. Putea să renunțe oricând la meseria ei, dar a ales să nu o facă, pentru că muzica o împlinește cu adevărat: „accept că vine cu multe rele, dar și când vine binele, e magic', a mai continuat Adda la podcast. 

S-a îndrăgostit de folclor când era doar un copil, mai exact de cântecele interpretate de Grigore Leșe. Pentru artistă e important să nu-și uite originile, iar hiturile pe care le-a lansat de-a lungul timpului îmbină cu succes trecutul și prezentul, printre ele numărându-se și „Cântă cucu' sau „Nu plânge Ana'.

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, la mare, când găștile lor de prieteni s-au întâlnit și au petrecut pe plajă toată noaptea, după un concert de-al artistei: „a doua zi, după întâmplarea asta, ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim', și-a amintit cântăreața.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit religios în vara lui 2016, grăbind data nunții după ce artista rămăsese însărcinată. La cinci ani de la căsătorie, cei doi s-au fotografiat pe stadion, la un meci de fotbal: „cei mai romantici suntem! Așa am sărbătorit cinci ani de căsnicie', le-a scris Adda fanilor pe social media.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter