Astazi au inceput filmarile la cel de-al doilea sezon al serialului ”In deriva”

Publicat pe

Astazi, 6 februarie 2012, este prima zi de filmare pentru cel de-al doilea sezon al serialului „In deriva”, productie al carei prim sezon a fost extrem de apreciat atat de telespectatori, cat si de presa de specialitate. Rolul principal, cel al psihoterapeutului Andrei Poenaru, va fi interpretat si in acest nou sezon de Marcel Iures, continuand colaborarea de succes inceputa in primul sezon al serialului. 

Serialul se concentreaza pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita. Vor fi noi sesiuni de terapie, sedinte individuale intre psihoterapeut si pacientii sai, urmate de sedinta in care personajul principal isi viziteaza propriul terapeut.
Carmen Harabagiu, Country Manager HBO Romania, a declarat: „Publicul nostru a reactionat extrem de pozitiv dupa difuzarea episoadelor din primul sezon iar acest fapt ne-a determinat sa decidem continuarea serialului. Incepem productia cu incredere, avem o echipa exceptionala formata din oameni foarte talentati si suntem siguri ca vom putea oferi publicului nostru un sezon doi cel putin la fel de bun ca primul.'

Regia episoadelor din acest nou sezon va fi semnata de Constantin Popescu (r. „Principii de viata”, „Portretul luptatorului la tinerete”), exceptie facand primele episoade, realizate in colaborare cu regizorul Adrian Sitaru (r. „Pescuit Sportiv”, „Din dragoste cu cele mai bune intentii”, „Domestic”).

Serialul apartine HBO Europa Centrala si este realizat integral in Romania. In deriva este bazat pe un format de succes si a fost creat de regizorul Hagai Levi pentru Israel si adaptat in Statele Unite ale Americii, in Romania, in Polonia si Cehia. Compania de productie a serialului „In deriva” ramane si la cel de-al doilea sezon Film Factor, iar producator este Tino Furtuna.

Sursa: HBO Romania
Foto: Adi Marineci

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter