Au apărut primele fotografii oficiale de la botezul Prințului Louis

Publicat pe de Oana Pantazi

Pe 9 iulie, a avut loc botezul mezinului Ducilor de Cambridge, iar recent au apărut primele fotografii oficiale de la botezul Prințului Louis, alături de părinții și de frații lui, dar și de unchiul și mătușa lui, Prințul Harry și Meghan Markle.

Palatul Kensington a dat publicității mult așteptatele poze de familie făcute cu ocazia botezului celui mai nou membru al familiei regale și al cincilea moștenitor în linie directă la tronul Marii Britanii. Primele fotografii oficiale de la botezul Prințului Louis conțin câteva asemănări amuzante, dar și diferențe surprinzătoare față de botezurile copiilor mai mari ai cuplului – Prințul George și Prințesa Charlotte.

Prințul William și Kate Middleton l-au ales pe Matt Holyoak, unul dintre cei mai faimoși fotografi portretiști din lume, să imortalizeze momentul, fotografiile fiind făcute în camera de zi a Palatului Clarence, reședința bunicilor – Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, imediat după ceremonia de botez, care a avut loc la Capela Regală a Palatului St. James.

Seated (left to right): Prince George, The Duke of Cambridge, Prince Louis, The Duchess of Cambridge, Princess Charlotte. Standing (left to right): The Duke of Sussex, The Duchess of Sussex, The Duchess of Cornwall, The Prince of Wales, Mrs. Carole Middleton, Mr. Michael Middleton, Mrs. Pippa Matthews, Mr. James Matthews, Mr. James Middleton.

Prima fotografie îi înfățișează pe Will și Kate alături de cei trei copii ai lor și de Prințul Harry, Meghan Markle, Prințul Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall și familia lui Kate Middleton – Carole, Michael, James și Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews.

Seated (left to right): The Duke of Cambridge, Prince George, Prince Louis, The Duchess of Cambridge, Princess Charlotte. Standing (left to right): The Duchess of Cornwall, The Prince of Wales, The Duke of Sussex, The Duchess of Sussex.

Meghan Markle – prima fotografie oficială după nunta cu Harry

A doua fotografie e mai restrânsă, ea incluzând doar părinții, cei trei copii ai lor, bunicii lui William și pe fratele lui, Harry, alături de soția lui, Meghan Markle și Ducesa de Sussex. Pentru Meghan aceasta este prima fotografie oficială de familie după nunta ei cu Harry, iar Ducesa de Sussex arată impecabil. În cea de a treia fotografie este doar familia – părinții și cei trei copii, în timp ce a patra, care este și cea mai înduioșătoare, le este dedicată mamei și micului prinț Louis.

The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis.

Locul în care au fost făcute fotografiile este unul încărcat de istorie, începând cu canapeaua Thomas Chippendale ce datează din 1773, și încheind cu portretul Reginei Elisabeta a II-a, creeat de Michael Noakes la începutul anilot 70. În pofida aspectului ușor intimidant al încăperii, toată lumea a fost relaxată și zâmbitoare, iar fotografiile au ieșit perfect, lucru confirmat de însuși artistul fotograf:

The Duchess of Cambridge and Prince Louis

„Am fost cu adevărat onorat să fac fotografiile oficiale la botezul Prințului Louis și să fiu martorul unui asemenea eveniment fericit. Toată lumea a fost relaxată și atât de bine dispusă, pentru mine a fost o păcere deosebită. Sper doar că am reușit să imortalizez o parte din acea fericire în fotografiile mele”. Noi zicem că a reușit din plin.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter