Aylin Cadîr aşteaptă primul ei copil

Publicat pe

Pe 24 februarie a lansat single-ul „Fericire', iar pe 8 martie, într-un post pe Facebook, Aylin a anunţat că este însărcinată.

 aylin

 

„La multi ani tuturor mamicilor! Se zice ca e cel mai frumos rol pe care-l poti avea ca femeie, asa ca m-am gandit sa incerc si eu!', a scris frumoasa artistă care a primit numeroase felicitari.

 

Aylin va împlini anul acesta 30 de ani, iar intr-un interviu pentru viva.ro declara de curând că „familia și prietenii mei sunt de departe cei mai importanți factori ai fericirii mele. Apoi vine mulțumirea profesională în care nu poți spune niciodată că ești maxim de fericit pentru că mereu te gândești la următorul proiect și la ce poți face ca să fie și mai bine.'

 

Întrebată ce va urma în cariera ei, Aylin a răspuns misterios: „Vom vedea. Să lăsăm viitorul să ne surprindă!' Probabil, artista va prefera să se bucure în următoarea perioadă de sarcină şi să ia o pauză în cariera ei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter