Aylin lansează “Half of Me” înconjurată de prieteni - VIDEO

Publicat pe

Dupa un album pop-jazz şi mai multe single-uri, Aylin lansează o nouă piesă pentru care a filmat şi videoclipul. Astfel, Half of Me' este propunerea lui Aylin si a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta.

 

 Aylin1

 

Inedit este cuvântul de ordine când vine vorba despre noul proiectul muzical al cântăreţei, asta deoarece videoclipul se bucură de prezenţa prietenilor lui Aylin. Astfel, printre cei care apar în videoclip se află Laura Cosoi, Andi Vasluianu, Giulia sau Adela Popescu.

 

A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atât eu cât şi cei prezenţi, după cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum să nu-ţi pună zâmbetul pe buze. Noi ne uităm non-stop la el!” a declarat Aylin.

 

În urma cu un an, Aylin s-a întors la prima ei dragoste, muzica, iar acum se împarte între spectacolele de teatru, repetiţiile şi concertele alături de The Lucky Charms.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lPkmFy5wF40[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter