Bad boys: Jean Dujardin si Gilles Lellouche acuzati de sexism

Publicat pe

Proaspat laureat pentru rolul interpretat in filmul mut „The Artist”, actorul Jean Dujardin este pus la zid din cauza campaniei de promovare a noului sau film „Les Infideles”. Afisele publicitare in care apare Dujardin, dar si colegul sau Gilles Lellouche, prezinta ipostaze provocatoare, cu un continut sexual implicit…

Franta a fost impanzita de postere, apoi Franta s-a revoltat: Dujardin tronand intre picioarele unei dudui si Lellouche intr-un cadru ce sugereaza sexul oral, e prea mult pentru tara care anul trecut a fost nevoita sa suporte scandalul DSK! In urma numeroaselor plangeri, posterele au fost retrase din mall-uri, metrouri, reviste si, in general, de pe toate ‘gardurile’.

„Les Infideles', o colectie de povesti despre infidelitate – cum altfel?- este programat sa intre in cinematografele din Franta pe 29 februarie. Ramane de vazut daca scandalul va influenta cu ceva votul pe care Academia Americana de Film urmeaza sa-l dea nominalizatilor la Oscar, printre care si Dujardin se numara.
 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter