Băiețelul lui Ellie White a căzut în piscină. Clipe de coșmar pentru vedetă

Publicat pe

O situație aparent banală a făcut-o pe Ellie White să simtă că lumea se sfârșeșete. Totul a pornit de la un incident în care a fost implicat băiatul ei, Mihăiță, acum în vârstă de aproape 6 ani.

Acesta a fost la un pas să se înece după ce a alunecat și a căzut în piscina unor vecini. Nu doar că micuțul nu știa să înoate bine, dar apa în care a căzut era acoperită cu folii de protecție, astfel încât i-a fost aproape imposibil să iasă la suprafață, iar părinților le-a fost teribil de greu să îl scoată la timp timp apă.

Din fericire, Mihăiță a fost salvat, dar mama lui a rămas cu o amintire traumatizantă. Artista spune acum că, deși Mihăiță a învățat să înoate între timp, ea nu este de acord să își construiască o piscină în curtea casei.

O vedetă surprinzătoare

Ellie White este una dintre vedetele cu o mare autoritate în rândul părinților, grație naturaleții și a curajului de a nu ascunde nimic din experiența ei de familie. La un moment dat, chiar, Ellie a surprins cu o destăinuire personală: a făcut o întrerupere de sarcină. 

O altă surpriză din partea artistei a venit atunci când a spus cum a reușit să slăbească, în numai 10 zile un număr impresionant de kilograme doar mâncând o salată neobișnuită. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter