Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente. Andreea Bălan: „Vine cu decorul, vine cu dansatorii”

Publicat pe

Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente. În anul 1999, artista și-a făcut debutul în muzică, făcând parte din trupa N&D, alături de Nicolae Marin (Nick). Patru ani mai târziu, aceasta și-a lansat cariera solo și a devenit una dintre cele mai apreciate și bine cotate artiste de la noi din țară. Recent, Andreea Bălan a dezvăluit onorariul cântăreței, subliniind faptul că acesta este determinat și de decorul scenic, de efectele vizuale și de notorietatea celui care se prezintă în fața publicului. Iată ce sumă exorbitantă cere Delia pentru un concert!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia Matache este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi din țară. Cariera sa muzicală se întinde peste 20 de ani, perioadă în care a susținut numeroase turnee prin țară și a câștigat tot atâtea premii pentru activitatea sa. Având în vedere succesul pe care l-a cunoscut și modul în care s-a reinventat de-a lungul anilor, se pare că artista a reușit să strângă o avere impresionantă. Recent, Andreea Bălan a dezvăluit tariful pe care artista îl percepe pentru a cânta la un concert, fiind vorba despre o sumă exorbitantă.

Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente. Andreea Bălan: „Vine cu decorul, vine cu dansatorii'Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente. Andreea Bălan: „Vine cu decorul, vine cu dansatorii'

Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente. Andreea Bălan a vorbit și despre sumele pe care ea le cere la concerte, mărturisind că prețul este unul cu mult mai mic față de cel pe care îl solicită alți artiști. Aceasta a dezvăluit strategia care a ajutat-o să reziste pe piața de concerte.

Citește și: Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii:„Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta'

Citește și: Mihai Bendeac intervine în scandalul în care e implicată Delia:”Oamenii care decid să aibă copii…”

Citește și: Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor:”S-au mărit odată cu menopauza”

Citește și: Corneliu Botgros, despre fiica pe care tatăl lui o are cu Ana Dabija:”E o realitate pe care nu pot să o neg…”

Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente

Andreea Bălan a dezvăluit faptul că tariful Deliei pentru concerte se ridică la aproximativ 15.000 de euro. Se pare că în acest preț intră și decorul scenic, recuzita, dansatorii și tot ceea ce presupune show-ul care se desfășoară sub privirile publicului.

„Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate.

Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă', a susținut Andreea Bălan, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Andreea Bălan: „Nu cred că suntem plătiți greșit'

Pe de altă parte, cântăreața a susținut că tariful ei pentru concerte oscilează între 2000 și 5000 de euro, cu mult sub valoarea show-ului pe care îl oferă.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăstia? Că acolo se pune problema', a afirmat Andreea Bălan.

„Întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o'

Andreea Bălan a vorbit despre strategia pe care a folosit-o pentru a rămâne mult timp pe piața de concerte. Pentru că a cerut întotdeuna un preț mai mic, aceasta a intrat în atenția organizatorilor și a mai fost invitată să cânte cu ocazia altor evenimente.

„Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme. Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte. Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara', a explicat artista.

„Cheltuielile mele la un concert sunt foarte mari'

Andreea Bălan își ajustează tariful în funcție de evoluția sa scenică, nu în funcție de investițiile pe care pe face de-a lungul timpului.

„Dar când veneam pe scenă veneam cu o armată de dansatoare, veneam cu Petrișor, apoi am venit cu band plus dansatoare. Păi cheltuielile mele la un concert sunt foarte mari pentru că eu am de plătit 5-6 dansatori, am de plătit band, am de plătit tehnic și mi-am luat și back line. Și a trebuit să investesc și am investit în tot ce înseamnă bakline. Dar eu nu îmi creșteam în funcție de asta. Eu îl creșteam în funcție de valoarea pe care eu o aduceam pe scenă', a explicat Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter