Beatrice Borromeo s-a căsătorit cu Pierre Casiraghi într-o rochie Valentino

Publicat pe

Principatul Monaco a fost în sărbătoare în acest weekend când a avut loc căsătoria civilă a lui Pierre Casiraghi cu Beatrice Borromeo.

nunta

Frumoasa ziaristă care provine dintr-o familie italiană bogată a purtat în această zi o rochie diafană, roz pudrat, o creaţie Valentino, dupa cum a anunţat casa de modă.

 

A fost vorba despre o rochie Haute Couture, realizată de designerii Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli din muselină de mătase şi dantelă, accesorizată cu o coroniţă de flori.

 

nunta2

 

Această căsătorie civilă va fi urmată weekend-ul viitor de nunta organizată acasă la mireasă, în zona de nord a Italiei când Beatrice va îmbrăca, cu siguranţă, o rochie de mireasă spectaculoasă.

 

Beatrice şi Pierre s-au cunoscut la Universitatea din Milano, iar în 2009 tânărul se îndrăgostea nebuneşte de frumoasa italiancă, pentru ca anul trecut cei doi să se logodească.

 

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter