Beatrice Rancea, în juriul celei mai intense competiții de dans din România, „Îmi place dansul!”

Publicat pe

Beatrice Rancea face parte din juriul unei super competiții de dans, care va debuta în această toamnă, la Kanal D, „Îmi place dansul!'. Beatrice Rancea este unul dintre cei mai apreciați regizori de spectacole de teatru și operă, atât în țară, cât și în străinătate.

 

Beatrice Rancea a desfășurat o activitate prodigioasă ca balerină profesionistă până la 30 de ani, vârstă la care, în urmă unui accident ce i-a afectat ireversibil genunchiul, a fost nevoită să își regândească traseul carierei. Beatrice Rancea nu a renunțat la scenă, ci s-a orientat spre regie și a îmbogățit viziunea regizorală cu perspectiva ludică și plină de pasiune a dansului. A avut numeroase apariții în show-uri TV de succes și în toate contextele în care s-a manifestat, a fost evidență dragostea pe care o poartă dansului, această formă de expresie atât de sensibilă, expansivă și, în același timp, supusă disciplinei mentale și corporale.

În prezent, Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Naționale din Iași, activitate în cadrul căreia îmbină pasiunea pentru scenă, calitățile de organizator și dorința de a aduce oamenilor, prin activitatea acestei instituțîi de cultură, cât mai multă bucurie estetică, spirituală.

„Dansul este un mod de a trăi, de a visa, de a există. Îmi doresc că, prin intermediul acestui show, să cunosc tineri talentați, dăruiți dansului, care să impresioneze telespectatorii prin evoluțiile lor. Îmi doresc, de asemenea, că această emisiune să reprezinte lozul lor câștigător în pariul cu scenă, cu viață', a declarat Beatrice Rancea.

Kanal D le pregătește telespectatorilor, pentru această toamnă, „Îmi place dansul', un show total, o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun. Concurenții își vor demonstra calitățile artistice într-o gamă variată de stiluri de dans, iar evoluțiile lor vor fi însoțite de cele mai țări hituri ale momentului. Jurați exigenți vor evalua performanță candidaților pe parcursul emisiunii.

Castingul pentru „Îmi place dansul' este în plină desfășurare

Toți cei care își doresc să demonstreze măiestria în dans în fața țării întregi sunt invitați să se înscrie la casting accesând pagina casting.kanald.ro.  Îi așteaptă o serie de provocări, adrenalină competiției și frumusețea unui show de televiziune total.

Ritm, evoluții de dans excepționale, muzică bună, tensiune și concurenți motivați să își demonstreze talentul, toate acestea îi așteaptă pe telespectatori, din toamna, la Kanal D, odată cu lansarea celei mai intense competiții a dansului, „Îmi place dansul'.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter