Bella Santiago a câștigat X Factor 2018!

Publicat pe

Filipineza Bella Santiago a câștigat X Factor 2018, reușind să impresioneze publicul atât cu povestea ei de viață tulburătoare, cât și cu talentul incontestabil.

Bella Santiago a câștigat X Factor 2018 si 100.000 de euro!

La fel ca și câștigătorul sezonului trecut, Jeremy Ragsdale, care, în pofida faptului că nu era român și, deci, era creditat cu șanse mai mici de câștig, Bella Santiago a câștigat X Factor 2018 fără drept de apel, fiind extrem de apreciată de public, care, de altfel, a susținut-o și încurajat-o permanent în social media. Deși competiția a fost acerbă, concurenta Deliei a reușit să-și învingă competitorii (Doina Ioniță și Ioana Bulgaru – echipa Ștefan Bănică; Cristian Moldovan – Carla’s Dream) și să-și adjudece premiul de 100.000 de euro.

Se pare că jurații au prevestit că Bella Santiago va castiga marele premiu, primul care i-a remarcat potențialul fiind chiar Horia Brenciu: „Dragă domnişoară, eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea!”, i-a spus artistul, după una dintre prestațiile sale. Iar Carla’s a pus punctul pe i': „Eşti pretendentă la marele premiu, asta e clar, dar rămâi tu, rămâi timidă, rămâi acolo unde eşti şi lumea o să te iubească atât de tare încât nici nu-ţi imaginezi!”.

Cine este Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018

Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesă „Auzi cum bate.

La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, pentru care a luat, de altfel, decizia de a se stabili în România.

Fotografia postată de X Factor Romania.

„Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru că ziua să fie perfectă: că fiica să în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment.

Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl copilei le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriți cadou bilete de avion pentru că în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuță în România, pentru a fi prezentă și la cununia religioasă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter