Ben Affleck a vorbit despre divoţul său de Jennifer Garner

Publicat pe

Ben Affleck şi Jennifer Garner au divorţat anul trecut după o casătorie de 10 ani, perioadă în care s-au născut cei 3 copii ai lor.

 

Ben-Affleck-si-Jennifer-Garner

 

Într-un interviu recent pentru „Vanity Fair', Jennifer a vorbit despre acest moment din viaţa sa, iar acum a venit rândul lui Ben Affleck să-şi deschidă sufletul.

 

Actorul a declarat într-un interviu acordat ziarului „New York Times' că între el şi Jennifer există în prezent o relaţie excelentă, în ciuda despărţirii. De asemenea, Ben a spus că nu i-a fost uşor să-şi vadă viaţa expusă pe prima pagina a unor reviste.

 

Actorul în vârstă de 43 de ani s-a referit şi la interviul pe care Jennifer l-a oferit revistei „Vanity Fair', spunând că ea a avut dreptate să vorbească despre toate aceste lucruri. „A simţit nevoia să vorbească… Jennifer este formidabilă. Am văzut-o de dimineaţă, este o obişnuinţă, iar noi suntem în bune relaţii'.

 

În ciuda divorţului, Ben Afflck şi Jennifer Garner continuă să se vadă şi să aibă o relaţie civilizată de dragul celor 3 copii ai lor.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter