Ben Affleck – Se zvonește că are o aventură cu dădaca copiilor

Publicat pe

La o zi după ce au aniversat zece ani de căsnicie, Ben Aflleck și Jennifer Garner au anunțat, fără să dea prea multe detalii, că divorțează. Cum nici unul dintre actori n-a părut a fi dornic să spună lumii întregi motivele care au dus la această ruptură neașteptată, lumea a încercat să descopere singură misterul.

 

ben1

 

Printre cele mai vehiculate ipoteze au fost pasiunea lui pentru jocuri de noroc și aventuri extraconjugale – ambele ignorate și iertate de Jennifer Garner pentru un timp. Pe de altă parte, în apărarea lui, au fost și voci care susțin că Jennifer a fost mereu mult prea pretențioasă în ceea ce-l privește pe Ben, încercând, poate fără să-și dea seama, să-i inducă ideea că orice ar face el nu e niciodată suficient de bine.

 

De curând, a fost aruncat în joc un alt posibil motiv care să fi decis soarta căsniciei lor: aventura lui Ben Affleck cu dădaca copiilor, Christine Ouzounian (28 ani), împreună cu care ar și locui în prezent. Așa cum era de așteptat, reprezentanții actorului au negat vehement aceste speculații, pe care le-au catalogat scurt ca fiind 'niște mizerii'. Cu toate aceste dezmințiri, presa tabloidă a continuat povestea, susținând că bona ar fi mărturisit apropiaților că Ben Affleck este iubirea vieții ei.

 

Claudia Cojocea, Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter