Ben Affleck şi Jennifer Garner, în vacanţă după divorţ

Publicat pe

După ce au anunţat că s-au decis să divorţeze, actorii Ben Affleck şi Jennifer Garner au plecat în vacanţă împreună cu cei 3 copii ai lor. Cei doi au dorit să îi protejeze pe cei mici de agitaţia creată la anunţul divorţului şi au decis să petrecă câteva zile în casa lor din Bahamas.

 

ben si jennifer

„Ben şi Jennifer sunt în continuare o familie unită şi singura lor prioritate sunt copiii. Nu este uşor pentru niciunul dintre ei, iar Ben este devastat. Îşi iubeşte familia şi mereu va fi pe primul plan pentru el', a declarat o sursă din apropierea celor doi.

 

Înainte de despărţire, Ben şi Jennifer au încercat să petreacă cât mai mult timp în familie. Aceştia au fost văzuţi în magazine de jucării împreună cu cei mici şi chiar au mers în excursie la ferma de animale.

 

„Ben este un părinte devotat şi îi adoră pe copii. Deşi călătoreşte mult, când nu lucrează tot timpul le este dedicat lor', a adăugat sursa.

 

Devotamentul actorilor pentru copii este specificat chiar în anunţul despre divorţ. „Mergem înainte cu dragoste şi prietenie pentru copiii noştri, a căror viaţă privată vrem să fie respectată în aceste momente dificile'.

 

Catalina Cozma, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter