Beyonce a plătit o mică avere pe ținuta purtată de Blue Ivy la NBA

Publicat pe

Micuța Blue Ivy are o garderobă demnă de invidiat. Beyonce și Jay-Z sunt foarte atenți la ceea ce fiica lor îmbracă așa că ne putem aștepta numai la designeri cu nume impresionante.

 

 

 

Ultima apariție a micuței alături de părinți a fost la jocul NBA de duminică seară, unde și-a însoțit fericită părinții. Simpla prezență a lui Blue Ivy a atras ca de fiecare dată privirile tuturor!

 

 

 

Nimeni însă nu se aștepta ca ținuta micuței să coste nu mai puțin de 1.800$. Rochița lime purtată de fata celebrilor cântăreți este semnată de celebra casă de modă Gucci.

 

 

 

 

 

Pentru Beyonce însă suma plătită pe rochița fiicei sale este infimă având în vedere averea pe care cântăreața o deține. Mai exact,  averea lui Beyonce este aproximată la 265 de milioane de dolari, o adevărată avere pentru oamenii de rând din America.

 

 

 

Însă aceasta nu e prima oară când Blue îmbracă ținutele brandului Gucci. O altă piesă de rezistență din garderoba lui Blue Ivy este outfitul purtat la premiile Grammy la începutul acestei luni. Fiica lui Jay-Z a purtat atunci un costum roz în valoare de 1,100 de dolari și o geantă Swarovski de 'doar' 2,490 de dolari.

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram, Twitter

 

 

Citește și:

 

Beyonce și Jay-Z au participat la jocurile NBA

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter