Beyonce și Jay-Z au participat la jocurile NBA

Publicat pe

Beyonce s-a alăturat soțului ei Jay-Z și micuța Blue Ivy la jocurile sportive NBA din America. Artista a purtat  o ținută lejeră și a radiat de fericire alături de familie.

 

Seara trecută a fost dedicată basketului în America. Iubitori ai acestui sport Beyonce și Jay-Z au venit să își sprijine echipa preferată, fiind deja o tradiție pentru ei participarea la marea finală. Aceștia nu au venit singuri însă, ci însoțiți de fiica lor Blue Ivy.

 

 

Artista – care așteaptă gemeni – a purtat un tricou alb, o pereche de jeansi deschisi, accesorizati cu o pereche de pantofi stiletto cu barete și un kimono cu imprimeu floral. Cel mai important însă este că aceasta radiază de fericire alături de familia sa.

 

 

 

În mod evident, fiica celor doi a atras cea mai multă atenție mai ales în momentul în care sportivul LeBron James s-a fotografiat cu ea în timpul jocului. Cu toate că unii dintre cei mai buni sportivi din lume au fost pe teren, imagini cu familia Carter au fost afișate în timpul transmisiunii pe TNT.

 

 

John Legend a fost de asemenea la jocul de basket. Acesta a ținut un mic concert în timpul pauzei meciului unde a cântat multe piese care au devenit hituri internaționale precum  Second To Love U, All of me, Green Light.

 

 

Bianca Ion

Foto: Twitter

 

 

 

 

Citește și:

 

 

Beyonce a pozat goală

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter