Beyonce – Printre cei mai influenţi 100 de oameni ai lumii

Publicat pe

Beyonce se afla pe copeta revistei Time în numărul special dedicat celor mai influenţi oameni care au inspirat si schimbat lumea.

 

beyonce

 

 

La 32 de ani, ea este atât una dintre cele mai admirate artiste, cât şi un exemplu de modestie şi disciplină. Beyonce a bulversat anul trecut toate regulile, anunţând pe Twitter şi Instagram apariţia unui nou nou album şi a clipurilor care îl însoţesc. Concertele din turneul Mrs. Carter Show Tour' au reprezentat un mare succes, dar Beyonce a fost în tot acest timp şi o mamă dedicată, acordându-i timp fetiţei sale, Blue Ivy. Secretul ei? Munca, cinstea şi autenticitatea', potrivit celor de la Time.

 

Alături de Beyonce, în top 100 au mai intrat Hilary Clinton, un exemplu de forţă pentru femeile din lumea întreagă, dar şi cancelarul german Angela Merkel.

 

Actorii Robert Redford, Kerry Washington, Robin Wright, Amy Adams sau Matthew McConaughey i-au convins, de asemenea, pe corespondenţii revistei Time care i-au inclus pe lista celor mai influente persoane.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter