Bianca Adam, vlogger celebru, a fost bătută cu o rangă, în plină stradă: „Nimeni nu a vrut să mă ajute să dau un telefon la Poliție”

Publicat pe

Bianca Adam, sau Tequilla, așa cum este cunoscută pe Youtube, este un vlogger celebru din România. Cunoscută pentru provocările amuzante pe care le-a făcut, la începutul carierei sale, Bianca este o tânără efervescentă, mereu veselă și cu capul pe umeri. 

„Am fost bătută pe stradă…'

Joi seara, 4 iunie, Bianca a postat pe Youtube un videoclip cu titlul „Am fost bătută pe stradă…', în care povestește pe larg tot ce s-a întâmplat. 

Potrivit Biancăi, un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, s-a înfuriat îngrozitor după ce a văzut că o bucată de marmură a fost spartă de mașina în care era Bianca, alături de un prieten de-al ei. Totul se petrecea lângă blocul în care locuiește tânăra. 

Bianca spune că a fost chemată la mașină, iar apoi bătută în plină stradă și lăsată fără telefon, asta pentru că bărbatul i-a smuls telefonul din mână, când vloggerul încerca să filmeze. 

Toate astea s-au întâmplat în miezul zilei, într-un loc circulat de oameni. Bianca se afla alături de un prieten, care s-a ales cu capul spart, după ce bărbatul i-a aruncat telefonul în cap. 

Vloggerul povestește, printre lacrimi, prin ce a trecut. Ea spune că bărbatul a lovit-o peste picioare cu  o bară de fier, iar gestul inițial al bărbatului a fost de a îi înfige fierul în pulpă. 

Vânătăi imense, cap spart și telefon distrus

Bianca spune că s-a ferit și a reușit să sară, dar fierul tot a lovit-o, lăsându-i o vânătaie extrem de accentuată, drept dovadă. După toată această întâmplare, Bianca a încercat să ceară ajutorul oamenilor de pe stradă și să ceară un telefon pentru a putea suna la Poliție. 

Din păcate, nimeni nu a reacționat, asta deși a încercat mai bine de 30 de minute să facă rost, pentru 1 minut, de un telefon mobil. 

Ea a depus cerere la poliție, iar în certificatul medico-legal este trecut faptul că a avut leziuni la mână și o vânătaie de 17 centimetri pe coapsă, după ce a fost lovită cu o rangă.

Bianca Adam și prietenul ei au rămas cu traume puternice, mai ales în contextul în care au realizat că sunt neajutorați, iar că oamenii din jurul lor îi ignoră cu desăvârșire din cauza stilului vestimentar. 

Cum s-a petrecut toată agresiunea

'A început să înjure, să devină agresiv, eu m-am dus în mașină (..) au început câteva amenințări și am luat telefonul să încep să înregistrez. Am ținut să menționez să nu mă atingă și imediat după a început să mă amenințe și mi-a spus că dacă m-ar fi atins, m-ar fi băgat sub mașină. Mi-a smuls telefonul din mână și apoi a sărit la bătaie. M-a împins (…) eu am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandy, iar eu am fugit.

Din păcate, el a aruncat cu telefonul meu foarte puternic și i-a spart capul lui Brandy (n.r. prietenul cu care se afla vloggerul). Eu am fugit în magazinul de lângă, am rămas fără telefon, fără chei de la casă (…) Am intrat să cer un telefon să sun la Poliție, pentru că i-am pierdut pe amândoi și eu credeam că l-a prins pe Brandy și că îl bate. Atât puteam să îmi imaginez. Pur și simplu nimeni nu m-a băgat în seamă. Eram îmbrăcată într-un hanorac negru, cu glugă pe cap și mască. Eram îmbrăcată foarte sport, chestia asta a dăunat cel mai mult.

Chestia a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. Am intrat în alt magazin să cer ajutor, dar nu mi-a dat nimeni niciun telefon (..) M-am dus înapoi în locul incidentului, iar una dintre angajatele lui, soția lui, nu știu, mi-a făcut semn să mă duc spre spatele blocului. Eu căutându-l pe brandy, m-am dus. Mă trezesc singură, fără chei de la mașină, de la casă, fără telefon. Mă trezesc că iese el cu un fier de vreo 2-3 metri de construcții (…) că înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige în picior cu toată forța lui (…)

Bianca Adam, vlogger celebru, a fost bătută cu o rangă, în plină stradă: „Nimeni nu a vrut să mă ajute să dau un telefon la Poliție'Bianca Adam, vlogger celebru, a fost bătută cu o rangă, în plină stradă: „Nimeni nu a vrut să mă ajute să dau un telefon la Poliție'

Mi-am primit un fier foarte puternic pe coapsă și pe mână. Șocul a fost la maxim. M-a atacat fără să se gândească la ce puteam să pățesc', a povestit Bianca Adam. 

În continuare, vloggerul explică felul în care oamenii au stat pasivi și nu au vrut să o ajute să dea telefon la Poliție.  

„Am început să alerg cât mai departe de locul incidentului. Am intrat într-un magazin și am avut neplăcuta surpriză să nu fiu băgată în seamă pentru că aveam o glugă neagră în cap și cumva în perspectiva oamenilor nu eram demnă de încredere. Toată lumea mă calma și îmi spunea să mă duc acasă. Acasă fiind în incinta în care s-au petrecut lucrurile. Am intrat într-o farmacie și le-am spus să îmi dea telefonul să sun la Poliție sau să îmi spun părinții, m-au expediat și mi-au spus că telefonul nu mi-l dau. Se anulează orice fel de valori dacă porți hanorac cu glugă', spune Bianca Adam. 

Bianca spune că l-a găsit pe agresor pe Facebook, iar că femeia care a condus-o spre locul în care a fost lovită cu o rangă este chiar soția lui.

Cine este bărbatul

Bărbatul este Romeo Rasdan, consilier local ALDE, fost membru PSD, și nu se află la primul incident violent. În trecut, el a fost filmat în timp ce țipa și agresa doi tineri care își cereau garanția de 300 de euro pentru a părăsi apartamentul închiriat. Imaginile arată cum bărbatul s-a înfuriat, când a văzut că este filmat, motiv pentru care a dat cu piciorul în telefon.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter