Bianca Drăgușanu a cheltuit banii de-o garsonieră pentru a uita de experiența traumatizantă de la Asia Express

Publicat pe de Asia Express, Bianca Dragusanu

Experiențele în reality show-uri sunt, pentru mulți dintre participanți, departe de a fi ce își imaginau atunci când au acceptat să plece în marea aventură. I s-a întâmplat și Biancăi Drăgușanu, pentru care experiența din Asia Express a lăsat urme destul de adânci. Așa că, îndată ce a fost trimisă acasă, blonda a încercat să-și lingă rănile provocate de experiența asiatică. Nici nu a așteptat să ajungă în România pentru terapia prin shopping la care a recurs, ci Bianca Drăgușanu a cheltuit banii de-o garsonieră încă de când a ajuns la Doha. 

Concurenta de la Asia Express, ediție care va fi difuzată abia anul viitor, a cheltuit, potrivit click.ro peste 25.000 de euro în primele zile după întoarcerea în țară.  Încă din momentul în care a aterizat pe aeroportul din Doha, acolo unde a făcut escală pentru a ajunge în România, Bianca Drăgușanu a scos din buzuanr, în doar câteva ore, 11.000 de euro pentru cinci perechi de pantofi și cizme.

Dar cumpărăturile din aeroport nu au fost suficiente pentru a o consola pe Bianca. Odată ajunsă în țară, a continuat ședințele de shopping, astfel că, în ultimele trei zile, ea a fost surprinsă zilnic la cumpărături, cheltuind peste 15.000 de euro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter