Visul frumos s-a terminat! Bianca Drăgușanu a șters trecutul cu Tristan Tate

Publicat pe

După ce, ieri, a confirmat despărțirea de Tristan Tate, astăzi, Bianca Drăgușanu a mai făcut un pas pentru a șterge orice urmă a acestei legături pasagere. 

O decizia radicală, din care se înțelege că nu există cale de reconciliere între Bianca și Tristan. Blonda a șters, astăzi, din conturile de socializare, toate fotografiile în care apare alături de Tristan Tate. Au rămas imagini din emisiuni, fotografii de branding și, desigur, filmări și fotografii cu fiica ei și a lui Victor Slav.

De altfel, relația dintre cei doi foști parteneri este foarte cordială. Ei continuă să-și vorbească și să se vadă, de dragul fetiței, Sofia Natalia. Bianca a spus chiar, la scurt timp după ce a anunțat că ea și Victor s-au separat, că acesta este oricând binevenit acasă pentru a vedea și a petrece timp cu micuța.

Despre întâlnirile celor doi a vorbit, ieri, și Tristan Tate. Contrar, poate, a ceea ce se așteptau mulți, bărbatul nu a condamnat apropierea dintre Bianca și Victor, pe care o consideră cât se poate de firească în contextul în care se află cei doi.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă