Bianca Drăgușanu, despre motivele conflictelor dintre ea și Alex Bodi: "Intervine o tensiune între noi şi ne pierdem cumpătul"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt despărțiți, dar împreună… Așa s-ar putea rezuma povestea lor de dragoste, urmată de o căsnicie atipică. Recent, cei doi au spus adevărul despre controversata lor relație. Iată care sunt motivele conflictelor dintre Bianca și Alex Bodi!

Înainte să ajungă să depună actele de divorț la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și s-au împăcat de zeci de ori și de fiecare dată a fost o alegere „definitivă”. Invitați la Xtra Night Show, cei doi (încă) soți au povestit cum reușesc să ajungă permanent în conflict – unul dintre motive este, fără doar și poate, faptul că amândoi sunt firi pasionale și impulsive, iar al doilea este gelozia…

„Să ne înțelegem! Perioadele astea tensionate există, dar cred că în orice cuplu, acolo unde există pasiune, există și o doză de tensiune. Nu există mereu, că nu funcționăm așa. Nu suntem dili-dili… chiar de tot. Pentru că există o pasiune foarte mare între noi și sentimentul ăsta de apartenență – tu ești a mea, eu sunt al tău -, intervine tensiunea asta, bazată pe niște chestii concrete, de altfel, în care ne pierdem cumpătul.”

Gelozia și posesivitatea îi duc la certuri pe Bianca și pe Alex Bodi

Bianca a recunoscut că este geloasă, dar a susținut că ea nu i-a greșit lui Alex la modul la care i-a greșit el ei, confirmând astfel anumite zvonuri.

„Eu, făcând chestii demonstrative, am căzut ca musca-n lapte într-o anumită ecuație. Punct! Eu sunt dispusă în orice context, dacă el îmi cere asta, să demonstrez, pentru că eu știu că n-am greșit cu nimic”, a spus Bianca.

Apoi, Bianca a ținut să sublinieze că, în pofida faptului că au fost și tensiuni, ea și Alex au o relație bună: „Între noi există foarte multe momente frumoase, foarte multe amintiri frumoase și, bineînțeles sentimente puternice, care ne țin încă împreună. Tensiunile astea apar din când în când. În ultima perioadă, au apărut mai rar. Noi am fost bine două, trei luni”, a subliniat Bianca.

Dan Capatos a întrebat-o pe Bianca, pe bună dreptate, cum definește ea acest „bine”, amintind despre scandalul din parcare și menționând că cei doi s-au certat chiar înainte de emisiune și chiar și în pauza publicitară… „La modul general, nu cred că există relații numai lapte și miere. Alea în care există numai lapte și miere sunt ceva plictisitor și bătrânicios. La noi, e ceva pasional, e frumos, și încerc să văd partea bună a lucrurilor”, a punctat Bianca.

Bianca Drăgușanu, despre motivele conflictelor dintre ea și Alex Bodi: "Intervine o tensiune între noi şi ne pierdem cumpătul"Bianca Drăgușanu, despre motivele conflictelor dintre ea și Alex Bodi: "Intervine o tensiune între noi şi ne pierdem cumpătul"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter