Bianca Drăgușanu, extrem de acidă la adresa fostelor iubite ale lui Alex Bodi: „«Ridichile» atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne!”

Publicat pe

Că Bianca Drăgușanu nu suportă comparație și iubește să fie în centrul atenției nu mai este o mirare pentru nimeni. Recent, blonda a făcut un comentariu foarte acid la adresa fostelor iubite ale lui Alex Bodi și le-a numit „ridichi' pentru că respectivele ar fi profitat de banii soțului ei.

Bianca Drăgușanu, extrem de acidă la adresa fostelor iubite ale lui Alex Bodi: „«Ridichile» atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne!'Bianca Drăgușanu, extrem de acidă la adresa fostelor iubite ale lui Alex Bodi: „«Ridichile» atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne!'

„Eu sunt singura femeie din viaţa lui care nu a atârnat niciodată. „Ridichile' atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne. Eu sunt regizor, el este actor. Eu nu joc niciun rol. Ne-am întâlnit de câteva ori ca prieteni.

Lumea credea că suntem duşmani, că suntem certaţi. Şi am rămas prieteni. Ea mi-a luat paşaportul şi mi-a pus interdicţie să aflu din ţară și nu am mai avut cum să plec. Uite, aflu şi eu lucruri noi pe care nu le-am făcut. Eu o să tac şi o să fac. Totul depinde numai de el”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație mai mult decât tumultoasă. În cele câteva luni de când sunt împreună s-au despărțit de nenumărate ori, s-au bătut și certat în public, însă de fiecare dată s-au împăcat.

Pe 1 august au ajuns în fața ofițerului Stării Civile și toată lumea credea că s-au „cumințit', dar recent au anunțat că sunt hotărâți să divorțeze. Există toate șansele ca până la sfârșitul anului să se răzgândească. De mai multe ori. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter