Bianca Drăgușanu, implicată într-un scandal medical!

Publicat pe

Într-un moment extrem de tulbure pentru medicina estetică, iată că a mai apărut un scandal medical în care este implicat numele unei vedete – Bianca Drăgușanu! De data aceasta, este vorba despre un salon din Suceava, unde s-ar practica medicina odată pe lună!

Bianca Drăgușanu, înainte de operațiile estetice…

La scurt timp după ce a izbucnit scandalul cu falsul doctor italian care, cu doar 8 clase, opera pe bandă rulantă, iată că apele se agită din nou, de data aceasta din cauza unei clinici care oferă servicii medicale de înfrumusețare într-un coafor din Suceava! Este vorba despre Clinica Swiss – EstetiX, care își face campanie în mediul on-line, campanie în urma căreia Colegiul Medicilor din Suceava a sesizat poliția.
Pe scurt, conform anunțurilor publicate pe pagina proprie de Facebook a salonului Beauty Boutique din Suceava este anunțată prestarea de servicii medicale de înfrumusețare în cadrul coaforului! Acolo, pe lângă obișnuitele servicii de manichiură, pedichiură, tuns, vopsit etc., clientele pot beneficia și de operațiuni de  mărire a buzelor cu acid hialuroonic, lipoliză, ștergera ridurilor și terapia vampir. Toate acestea, prestate de reprezentații clinicii din BucureștiColegiul Medicilor din Suceava a sesizat Poliţia, după ce a fost informat cu privire la campania de publicitate pe care o desfăşoară Clinica Swiss – EstetiX din Bucureşti, în mediul on-line. În anunţurile publicate pe pagina de Facebook a coaforului Beauty Boutique din Suceava se arată că reprezentanţii clinicii oferă, la Suceava, servicii medicale de înfrumuseţare, cum ar fi mărirea buzelor cu acid hialuronic, lipoliză, ştergerea ridurilor şi „terapia vampir'.

Bianca Drăgușanu recomandă clinica!

Colegii de la „Adevărul' au avut curiozitatea să investigheze povestea, însă lucrurile nu s-au clarificat nici pe departe. Unul dintre jurnaliști s-a dat drept un potențial client și s-a programat pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic. Reporterul a aflat astfel că reprezentanții unității medicale aveau să vină la Suceava pe 25 februarie, însă numele medicului care urma să efectueze procedurile nu i-a fost comunicat. Se pare că acesta urma să fi fost trimis ulterior, prin SMS! Din momentul în care a devenit insistent, reprezentanții clinicii au devenit probabil suspicioși și i-au transmis reporterului că vor veni la Suceava doar pentru a-și prezenta serviciile, dar că procedurile se vor face în clinica din București.
Ulterior, reporterul a discutat și cu reprezentanții coaforului Beauty Boutique, care au recunoscut că echipa medicală de la Swiss – EstetiX vine în slaonul lor o dată pe lună, iar singurele proceduri pe care nu le execută sunt cele chirurgicale…

Bianca Drăgușanu, după operațiile estetice.

Din nefericire, în tot acest scandal este implicată, fără voia ei, și o vedetă – Bianca Drăgușanu – care, se știe, este o împătimită a operațiilor estetice. Bianca și-a asociat numele și chipul cu clinica de înfrumusețare, pe care o recomandă, apărând și pe afișele de promovare… Sau cel puțin așa susține clinica. De data aceasta nu pune nimeni la îndoială competența medicilor, în schimb, clinica este acuzată de practici nelegale. Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat pentru Adevărul că serviciile oferite de clinică trebuie avizate conform legislaţiei în vigoare, practicarea medicinei putând fi făcută doar în cadrul unităţilor medico-sanitare autorizate de către Ministerul Sănătăţii – unităţi spitaliceşti, sau, pentru cele de ambulatoriu – avizate de către Colegiul Medicilor din România şi autorizate/înregistrate de către direcţiile de sănătate publică judeţene.

La noi, se pare, nu e o problemă să îți mărești buzele la coafor. Pe când o operație de apendicită la aprozar?
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter