Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la petrecerea organizată de Gabi Bădălău și Florin Salam: "Eu m-am dus la mine acasă, am deschis cu cheia și..."

Publicat pe

Bianca Drăgușanu se apără după scandalul cu Gabi Bădălău și Florin Salam. Bianca a fost acuzată că le-a bătut cu bestialitate, cu o bâtă de baseball, pe fetele pe care le-a găsit la petrecerea dată de iubitul ei, Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu susține că ea nu este Batman și spune că le-a dat „Bună seara” celor care erau la petrecere și a plecat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiau în apartamentul în care a avut loc petrecerea la care a cântat și Florin Salam. Joia trecută, Bianca și Gabi s-au certat, ea ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei patru dimineața pentru a se împăca. Atunci când s-a întors în apartament, le-ar fi găsit pe acele domnișoare împreună cu iubitul ei, dar și cu Florin Salam.

Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la petrecerea organizată de Gabi Bădălău și Florin Salam: "Eu m-am dus la mine acasă, am deschis cu cheia și..."Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la petrecerea organizată de Gabi Bădălău și Florin Salam: "Eu m-am dus la mine acasă, am deschis cu cheia și..."

Ce spune Bianca Drăgușanu despre scandalul de la petrecerea dată de Bădălău și Salam

Bianca Drăgușanu a răbufnit, iar în cadrul emisiunii TV a precizat că ea nu a lovit pe nimeni pentru că are un anumit statut.

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu daca vreau sa fac ceva fac, dar nu este asa cum se spune. Se exagerează. Tot ce ma deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare asa. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. (…) Eu nu susțin violenta, dar daca ma deranjeaza ceva, impun respect. (…)

Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat buna seara si au plecat.

Nu eram inarmată. (…) Dacă cineva face vreo actiune, fac si eu.

Eu nu ma duc pe la barbati prin casa sa prestez servicii. Daca cineva o sa aiba o problema cu mine si spune ca eu sunt autoarea acestui film SF mergem sa vedem cine are dreptate„, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial.Condiția lui J Lo legată de viața lor sexuală

Citește și: Explozii în regiunea separatistă Transnistria. Prima reacție a Kremlinului:'Știrile care vin de acolo sunt îngrijorătoare'

Bianca Drăgușanu, despre fata care spune că a fost bătută cu bestialitate de ea

Una dintre tinerele găsite în apartamentul lui Gabi Bădălău a apărut zilelele trecute la TV și a arătat câteva semne, drept urmări ale loviturilor Biancăi Drăgușanu.

„(…) Eu nu lovesc și nu bat. Să fim serioși acum, aia daca era lovită și bătută și asa mai departe, apărea la televizor dupa o săptămâna? Nu se ducea la IML, nu îmi facea reclamatie, ceva? Statea asa? Haideti să fim realisti.

Dacă se mai continua asa, zic să mergem să vedem cine minte, iar apoi o sa vedeti cine sunt eu si daca e real ce spune acea tanara care merge acasa la barbati pe bani. Poate a bătut-o bprbatul ca nu a dormit acasă. Cine știe?!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball

Una dintre fetele care au fost la petrecerea lui Gabi Bădălău a povestit ce s-a întâmplat atunci când Bianca Drăgușanu a ajuns în apartament.

Tânăra susține că acum are corpul plin de vânătăi și că urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu. Atunci când fetele au văzut-o pe Bianca Drăgușanu intrând în apartament, ar fi luat-o la fugă pe scări.

‘După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo.

Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți.

Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, încontinuu’, a povestit tânăra la Acces Direct.

Bianca Drăgușanu l-ar fi lovit și pe Florin Salam

Bianca Drăgușanu ar fi văzut negru în fața ochilor în momentul în care a intrat în apartament și a descoperit ce făcea, de fapt, Gabi Bădălău, la scurt timp după ce s-au certat.

‘Prima dată i-a luat pe toți la bătaie, pe cine a prins. I-a dat și lui Salam. I-a lovit pe toți, din câte am văzut. Ea era nervoasă, era… Vă dați seama. Credea că am mers să facem ceva cu Bădălău’, a povestit tânăra.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter