Bikinii sunt din nou în trend. Vedetele de peste Ocean deja fac furori pe plajă în costume de baie minuscule!

Publicat pe

Vara a sosit în mod oficial, iar doamnele și domnișoarele sunt pregătite de plajă. Celebritățile care dau trendul în fashion ne-au surprins anul acesta cu un item inedit – bikinii tanga! Vestea bună e că poate mai găsiți unii pe acasă, iar cea proastă… că nu veți putea ascunde nicicum defectele.

Ca în fiecare an, divele internetului se grăbesc să posteze fotografii cu ele în costum de baie, iar fashionistele împătimite știu că acela va fi trendul verii. În 2019, se pare, acestea au răscolit în dulapul cu amintiri și au scos de la naftalină un model de costum de baie care era în trend acum câteva zeci de ani – bikinii tanga care se leagă cu șiret în lateral. Pe scurt, este vorba despre niște costume de baie care lasă cam tot la vedere, partea de sus, sutienul, fiind în concordanță cu cealaltă piesă.

Miley Cyrus, Kendall Jenner, Kim Kardashian și nu numai deja le-au prezentat fanilor noul trend, postând pe conturile lor de socializare imagini în costume de baie cu bikini tanga, pe scurt, niște batistuțe, care ridică temperatura în termometre. Iată, așadar, care este moda acestui an… în caz că vă permite silueta!

 

Foto: Instagram

Bikinii sunt din nou în trend. Vedetele de peste Ocean deja fac furori pe plajă în costume de baie minuscule!Bikinii sunt din nou în trend. Vedetele de peste Ocean deja fac furori pe plajă în costume de baie minuscule!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter