Brad Pitt și Charlize Theron, cel mai nou și cel mai hot cuplu de la Hollywood

Publicat pe

După trei ani de la despărțirea de Angelina Jolie și zeci de speculații legate de relații cu diferite actrițe, Brad Pitt și-a găsit, în sfârșit, echilibrul sufletesc. Presa din Statele Unite anunță că Brad Pitt și Charlize Theron formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, după ce aceștia au fost surprinși împreună la un eveniment monden. 

Informația a fost publicată atât în Daily Mail, cât și în The Sun, însă niciunul dintre reprezentanții celor doi actori gigant nu a confirmat sau infirmat ceva în acest sens. Potrivit surselor citate, cuplul a fost văzut la un eveniment monden desfăşurat săptămâna trecută. Este vorba despre un eveniment în cadrul căruia a fost proiectat filmul Netflix „Roma, care a avut loc la Chateau Marmont, Hollywood, pe 12 ianuarie.

„Ea a băut un cocktail cu votcă, în timp ce el a băut numai apă minerală, spune sursa, Brad Pitt luând decizia de a nu mai consuma alcool după despărţirea de Angelina Jolie. „El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat i-a făcut cu ochiul. Amândoi par cu adevărat fericiţi, a continuat sursa.

Potrivit jurnaliştilor, Charlize Theron nu i-a cunoscut încă pe cei şase copii ai starului american, deşi după Crăciun cei doi au petrecut mult timp împreună la reşedinţa lui Pitt din California. Şi Theron are doi copii adoptaţi, pe August şi Jackson.    Şi în anul 2017 au existat zvonuri că cei doi s-ar întâlni în secret, însă la momentul respectiv au fost dezminţite.

MAREA IUBIRE a lui Brad Pitt

Indiferent de ce relații va avea marele actor de acum înainte și cine îi va fi parteneră, tendința generală va fi de a compara cu marea iubire a acestuia: Angelina Jolie. Brad și Angelina – 'Brangelina', cum era alintat cuplul – s-au iubit mult, intens, dar, în cele din urmă, s-au despărțit. Despre Povestea divorțurilor celor doi am scris și noi. 

Chiar dacă, imediat după divorț, s-a speculat că Brad va reveni la Jennifer Aniston, se pare că starului hollywoodian nu-i place ciorba reîncălzită, așa că totul a rămas la nivel de zvon.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter