Brad Pitt si George Clooney - Intr-o comedie deliranta la Venetia - VIDEO

Publicat pe
Festivalul de film de la Venetia a debutat intr-o nota lejera cu „Burn after reading', o comedie deliranta in regia fratilor Coen, cu Brad Pitt si George Clooney in distributie, in rolul unui profesor de sport, respectiv al unui Don Juan de periferie.

Ovationati de fani carora le-au impartit un mare numar de autografe, cele doua staruri de la Hollywood au monopolizat intreaga atentie si pe covorul rosu pe care au pasit alaturi de Ethan si Joel Coen, si de cele doua partenere din film, Tilda Swinton si Frances McDormand.

Brad Pitt, George Clooney

Mai modest decat sumbrul „No country for old man', parabola a declinului moral al Americii, prezentat la Cannes in 2007 si castigator a patru premii Oscar, „Burn after reading' nu este insa cu nimic mai prejos din punctul de vedere al executiei.

Parodie a filmului de spionaj, amestecand sexul, thriller-ul si umorul negru al fratilor Coen, pelicula este o comedie scrisa pentru placerea de a-i reuni pe acesti actori in roluri de „cretini simpatici', au declarat regizorii.

Astazi, in competitia pentru Leul de aur pentru care s-au inscris 21 de filme vor intra „Akires to kame' al japonezului Takeshi Kitano si „Jerichow' al germanului Christian Petzold.

Foto: www.cinemagia.ro

Burn after reading – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter