Horia Brenciu şi Delia – La primul duet - VIDEO

Publicat pe

Delia şi Horia Brenciu le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii: un duet muzical. „INIMA NU VREA' este prima piesă pe care v-o prezint de pe noul album.

 

Delia si Brenciu1

 

Este primul duet pe care l-am realizat cu Delia şi va fi lansată în luna septembrie. Dacă înregistrările s-au produs cu atâtea zâmbete şi îmbrăţişări, vă daţi seama cum va suna produsul final?', a povestit Horia Brenciu.

 

Despre colaborarea cu colega sa de juriu, Horia are doar cuvinte frumoase: „Delia a fost cea mai firească variantă pentru acest duet. Nu e un featuring, e un duet. Frecvenţa vocii ei mă încântă pe mine, are o bucurie în glas formidabilă şi cred că e unicat pe piaţa românească. E una dintre persoanele cu care te simţi bine, nu te simţi încordat, încorsetat <> sau <> Nu mă simt relaxat. E prima mea colaborare cu Delia şi cred că prima mea colaborare cu o artistă de top a ţării'.

 

Cu Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, la cel mai nou sezon X Factor- mai mult decât voce, la Antena 1.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T31LZtB8_lM[/youtube]

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter