Brigitte Năstase, păcălită de fostul logodnic! I-a dat peste 10 mii de euro ca să aibă grijă de copii, dar...

Publicat pe

Recent, Brigitte Năstase era arătată cu degetul pentru că-și făcea de cap la Ferma cu Florin Pastramă, în timp ce fostul ei logodnic ei era acasă și avea grijă de copii… După câte se pare însă, Corneliu Oană n-ar fi stat degeaba în tot acest timp, el reușind să-i pună afacerea pe butuci iubitei sale!

Brigitte Năstase a intrat în Ferma relativ liniștită, dat fiind că l-a lăsat acasă, cu cei doi copii ai ei, pe Corneliu Oană, fostul său logodnic, care urma să le poarte de grijă în perioada cât ea a lipsit. Vedeta i-a lăsat însă în grijă acestuia și afacerea ei, iar acest lucru a avut, potrivit, click.ro, efecte dezastruoase, Corneliu reușind în scurt timp să îi falimenteze afacerea… Pe scurt, când s-a întors acasă, Brigitte a constatat că are balanța pe minus, mai pe scurt,  fostul ei logodnic (de care se despărțise în ianuarie) ar fi reușit să o ușureze de aproape 70.000 de euro!

Brigitte Năstase și-a lăsat copiii și afacerea pe mâna fostului logodnic, Corneliu Oană.

Corneliu Oană a lăsat-o pe Brigitte Năstase cu datorii

Conform apropiaților, după ce s-a întors de la Ferma, unde nu a avut o viață prea ușoară, în pofida faptului că, acolo, s-a înfiripat o relație între ea și Florin Pastramă, bruneta a constatat cu stupoare că firma – un magazin de haine – ei era în pragul dezastrului.

„Corneliu s-a lăudat pe la TV că a avut grijă de copii şi de afaceri… omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro. În cele trei luni în care ea a lipsit de acasă, el i-a mâncat cam 50.000 de lei. Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lăsat ca să aibă grijă de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mâncat el. Şi alţi 30.000 de lei, banii din încasările magazinului din care trebuia să achite chiria şi alte cheltuieli. Când Brigitte a revenit din Ferma şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap. Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul', au declarat persoane din anturajul vedetei pentru sursa menționată.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter