Britney Spears a dat primul interviu dupa 2 ani

Publicat pe
Ultimii doi ani nu au fost tocmai buni pentru cea care a fost candva cea mai bine platita cantareata.

Britney SpearsNoua Britney Spears s-a confesat revistei americane Ok! dupa doi ani de tacere, in interviu vorbind despre copiii sai, dar si despre ce va urma in cariera.

Chiar daca a pierdut custodia copiilor, artista si-a petrecut ultimul week-end in compania celor doi baieti, Sean Preston si Jayden James, fotografii surprinzand o mama extrem de fericita.

Dorindu-si sa uite de divortul de Kevin Federline sau de prestatia jalnica de la MTV Awards, cantareata in varsta de 26 de ani vrea sa inceapa o noua viata in care pe primul loc sa se afle copiii.

„Imi doresc ca ei sa aiba o viata normala', le-a spus ea celor de la OK! si „sper sa nu aiba o cariera in showbiz'.

A fost impresionata de faptul ca sora sa a nascut un copil la 17 ani. „Ea a fost intotdeauna un copil si acum ea este cea care are un copil.'

Britney a intrat in studiorile de inregistrari si spera ca noul ei album va fi lansat in iarna. In acelasi timp, se pregateste pentru urmatoarea ceremonie a MTV Awards programata pe 9 septembrie.

Foto: www.celebscentral.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter