Drama lui Britney Spears. Cântăreața imploră judecătorii să o scape de tatăl ei, care o controlează de 12 ani și a internat-o la psihiatrie fără voia ei

Publicat pe

Anul trecut, Britney Spears își acuza tatăl că a internat-o cu forța la psihiatrie, unde a fost îndopată cu pastile, la cererea acestuia. În ultimii 12 ani, Jamie Spears a administrat averea și veniturile fiicei sale, chiar și viața personală, ca urmare a unei înțelegeri mai vechi. Acum, însă, cântăreața de 38 de ani îi imploră pe judecători să o scoată de sub tutela lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2008, artista a fost spitalizată și declarată inaptă să aibă grijă de ea însăși. Jamie Spears a fost numit atunci administratorul și călăuzitorul carierei sale. Acum, Britney este disperată să preia controlul asupra veniturilor sale.

Deși Britney recunoaște că acest lucru a salvat-o și a ajutat-o, o bună perioadă de timp, se pare că acum vrea să scape din mrejele părintelui care ar controla-o mult mai mult decât trebuie, scrie BBC.

Și fanii artistei au protestat la Los Angeles, anul trecut, după ce Britney a fost internată într-o clinică psihiatrică și au cerut externarea ei, considerând că ea a fost dusă acolo cu forța. Deși anterior a negat că a fost internată fără voia ei, Britney susține că fanii au avut tot timpul dreptate.

Drama lui Britney Spears. Cântăreața imploră judecătorii să o scape de tatăl ei, care o controlează de 12 ani și a internat-o la psihiatrie fără voia eiDrama lui Britney Spears. Cântăreața imploră judecătorii să o scape de tatăl ei, care o controlează de 12 ani și a internat-o la psihiatrie fără voia ei

„Britney se opune puternic revenirii lui James în rolul de tutore', se arată în documentele depuse la Curtea Superioară a Californiei din Los Angeles.

Britney e în război și cu fostul manager

Britney Spears a cerut și obținut în instanță un ordin de restricție pentru fostul ei manager, Sam Lufti. Artista i-a interzis acestuia să se mai apropie de ea la o distanță mai mică de 65 de metri. Artista nu-l mai vrea pe Sam Lufti în preajma ei și a famliei sale, considerându-l principalul vinovat pentru problemele de sănătate pe care Britney le-a acuzat în ultimul timp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter