Bucurestiul organizeaza pentru prima data un maraton international

Publicat pe
maraton BucurestiDupa ce Constantina Dita Tomescu a castigat proba de maraton de la Jocurile Olimpice de la Beijing, Bucurestiul va intra in randul capitalelor europene, gazduind pentru prima data un maraton international.

Startul se va data in data de 12 octombrie la ora 9, in Piata Constitutiei, traseul cuprinzand 42,195 km.

Alaturi de proba principala vor mai exista alte patru: semi-maraton, cursa populara, cursa copiilor si cursa corporate, astfel incat bucurestenii isi vor putea testa conditia fizica, dar si vointa.

Initiatoarea acestui proiect este Valeria Racila van Groningen, campioana olimpica la canotaj simplu vasle la Los Angeles in 1984, participanta la peste 20 de maratoane si semi-maratoane internationale.

Constantina Dita Tomescu i-a incurajat atat pe organizatori cat si pe participanti, exprimandu-si regretul ca nu va putea lua startul la aceasta competitie.

Pentru a afla conditiile de participare si alte detalii despre organizarea evenimentului, accesati: http://www.romanianmarathon.com/.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter