Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune: „N-am mai spus altcuiva asta”. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii”

Publicat pe

Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune. În urmă cu o zi, prezentatorul anunța, prin intermediul blogului personal, că a decis să ia o pauză și să se retragă din lumina reflectoarelor. Recent, acesta a făcut primele declarații despre suspendarea activității sale profesionale, mărturisind că  a venit momentul să petreacă mai mult timp cu el însuși.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune. Cabral este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți oameni de televiziune din România. Cariera acestuia se întinde peste 20 de ani, timp în care a prezentat numeroase emisiuni, precum „Poveștiri Adevărate', „Poveștiri De Noapte', „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' sau „Uite cine dansează!'. Recent, cunoscutul prezentator a anunțat că a decis să ia o pauză de la televiziune, motivând că vrea să petreacă mai mult timp cu familia și cu el însuși. Încă de la vârsta de 17 ani, Cabral lucrează neîntrerupt în televiziune și a mărturisit că resimte oboseala anilor de muncă.

Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune: „N-am mai spus altcuiva asta'. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune: „N-am mai spus altcuiva asta'. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'

Cât timp va lipsi Cabral din televiziune și ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'. Recent, prezentatorul a oferit câteva declarații despre pauza din viața lui profesională, dezvăluind, totodată, care va fi viitorul emisiunii de la ProTV. Formatul a debutat în anul 2015 și a ajuns la un număr de 19 sezoane difuzate.

Citește și: Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul:”Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Citește și: Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Cabral:„Ar trebui să ia o medicație. E nebun'

Citește și: Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:”Am făcut un an de…”

Citește și: De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul:„E o chestie de intimitate'

Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune

Prezentatorul și-a propus să-și întrerupă activitatea profesională timp de un an. În ceea ce privește viitorul emisiunii „Ce spun românii', Cabral a susținut că și aceasta va fi suspendată temporar.

„Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an…

Emisiunea, acum, e pe post. Dar, la un moment dat, trebuie să intre în pauză. Trebuie. E normal, e organic, e bine. Asta o dată! În al doilea rând, eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri şi e momentul să respir', a susținut Cabral, potrivit click.ro.

Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'

În cadrul aceluiași interviu, Cabral a vorbit și despre interacțiunea pe care o are cu participanții la emsiunea „Ce spun românii'. Din cauza emoțiilor, celor mai mulți concurenți le vine greu să vorbească în fața camerelor de filmat, motiv pentru care prezentatorul este nevoit să intervină.

„Faza cea mai tare e că extrem de mulţi oameni mă întreabă, pentru că nu le vine să creadă, ce se întâmplă în emisiune. „Dar, domnule, cum e? Alea sunt regizate?'. E vorba de emoţie. Unii au nişte emoţii groaznice şi atunci, unii dintre ei vin cu răspunsuri predefinite de acasă… Sunt doar emoţii, adică vorbeşti cu oamenii ăia înainte de filmări şi sunt normali, iar când încep filmările, de stres, se întorc să caute răspunsul în ei şi se închid faţă de exterior, efectiv…', a adăugat Cabrla, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter