Cadoul de Crăciun “răutăcios” oferit Prințului Harry de către Kate Middleton. Anul acesta nu va mai avea nevoie de el!

Publicat pe de Oana Pantazi

Că Prințul Harry și Kate Middleton, sora fratelui său mai mare, William, au o relație bună nu  mai e un secret pentru nimeni, iar asta o dovedește și cadoul de Crăciun pe care cumnata i l-a oferit Prințului Harry înainte de a fi cu Meghan Markle…

Membrii familiei regale britanice, după slujba de Crăciun, în Norfolk, locul unde petrec în fiecare an Sărbătorile.

Membrii familiei regale britanice, după slujba de Crăciun, în Norfolk, locul unde petrec în fiecare an Sărbătorile.

Sărbătorile se apropie vertiginos, iar găsirea unui cadou de Crăciun potrivit poate da oricui bătăi de cap, chiar și membrilor familiei regale sau mai ales lor! Iar asta pentru că nu e ușor să-i faci cadou bunicii tale un cadou… dacă bunica e Regina Marii Britanii! Cu toate acestea, nepoților suveranei nu le lipsește deloc umorul, iar asta a dovedit-o chiar Prințul Harry când i-a dăruit Elisabetei a II-a o cască de baie pe care scria: „Nu-i așa că soarta e o târfă?'.

Farse și daruri haioase

În timp ce Prințesa Diana, la primul Crăciun petrecut alături de familia regală, le-a dăruit tuturor pulovere din cașmir și eșarfe din mătase, spre amuzamentul general, între timp lucrurile s-au mai relaxat. Atât de mult, încât membrii familiei regale au început să-și facă farse și să-și ofere cadouri ilare. Într-un an, Prințul Philip a primit o râșniță de piper electrică și cu beculeț, fiul său, Charles, un capac de toaletă din piele de culoare albă (de care a fost atât de încântat, încât  a promis că-l va lua cu el în călătorii), iar Regina, un hamster de jucărie cântător, care i-a fost dăruit de Meghan Markle, anul trecut, când a fost invitată la Sandringham, pentru a petrece Crăciunul alături de viitoarea ei familie.

Cadoul de Crăciun primit de Prințul Harry de la cumnata lui, Kate Middleton.

Cadoul de Crăciun primit de Prințul Harry de la cumnata lui, Kate Middleton.

Prințul Harry a luat leapșa de la Kate Middleton

Deși Kate Middleton pare mai degrabă o tipă reținută, prietenia dintre ea și Prințul Harry i-a permis să-i facă acestuia un cadou care dovedește un simț al umorului special. Drept urmare, cumnatul Ducesei de Cambridge a primit un cadou de Crăciun ușor răutăcios, dar și extrem de amuzant, respectiv kit-ul de jucărie Grow a Girlfriend (Crește-ți o prietenă). La vremea aceea, Prințul încă nu o cunoscuse pe Meghan și era singur de ceva vreme după niște relații de notorietate.

Instrucțiunile erau foarte simple: „Arunc-o în apă și privește-o cum crește. Producătorii păpușii de jucărie garantau că aceasta își va mări volumul de 6 ori', așa că Prințul Harry aproape că s-a ales cu o iubită… E greu de crezut că Ducele de Sussex s-a supărat, doar el a fost cel care i-a explicat bunicii sale că soarta e o târfă! De altfel, până la urmă, karma a fost bună cu el, pentru că în scurt timp și-a găsit sufletul-pereche, iar la primăvară urmează să devină tată.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter