„Cafe Society”, noul film al lui Woody Allen, va deschide Festivalul de Film de la Cannes

Publicat pe

Festivalul de film de la Cannes care se va desfăşura anul acesta între 11 şi 22 mai si se va deschide cu „Cafe Society', cel mai recent film regizat de Woody Allen.  

 

Acesta spune povestea unui bărbat interpretat de actorul Jesse Eisenberg care ajunge la Hollywood în anii 30 pentru a-şi face o cariera în cinematografie şi care se îndrăgosteşte de personajul interpretat de Kristen Stewart, noua muză a lui Woody Allen.

 

Blake Lively, Steve Carell şi Kelly Rohrbach completează distribuţia acestui film, promiţând astfel o paradă frumoasă pe covorul roşu de la Cannes.

 

Woody Allen îsi va prezenta astfel cel de-al 14 film în afara competiţiei la Cannes, festival ajuns la cea de-a 69-a ediţie.

 

Foto: Hepta

 

„Cafe Society', noul film al lui Woody Allen, va deschide Festivalul de Film de la Cannes„Cafe Society', noul film al lui Woody Allen, va deschide Festivalul de Film de la Cannes

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter