EXCLUSIV. Când i-a spus Teo Trandafir fiicei ei că este adoptată? Moment delicat cu final neașteptat. Ce vrea să știe Maya despre părinții naturali?

Publicat pe
Este un icon al televiziunii din România. Este un model de profesionalism pentru toate cele care aspiră la o carieră pe micul ecran, este un exemplu de forță și de tărie pentru toți cei care au avut o cumpănă în viață, este o sursă de energie pentru toți cei care o urmăresc, la TV, de un sfert de secol. Cine e Teo Trandafir, dincolo de micul ecran? Ce temeri are, cum trece peste greutăți, care e ideea ei despre fericire, ce o împlinește și ce o dezamăgește? Aflați totul, într-un interviu de o maximă sinceritate.
Emoții mari pentru echipa VIVA! în ziua ședinței foto cu Teo! Știind că este o adevărată profesionistă și o perfecționistă, am stat puțin cu frica-n sân ca nu cumva să… nu fim pe aceeași lungime de undă, în ceea ce privește conceptul, organizarea, hainele… Temeri care au dispărut ca prin minune în momentul în care Teo, însoțită de doi dintre PR-ii de la Kanal D, a intrat în studioul lui Marius Bărăgan. Zâmbetul ei larg și lejeritatea cu care a întâmpinat echipa ne-au determinat să uităm de orice gând negativ și să trecem la treabă, ca și cum ne cunoșteam de o viață. Cum are un program extrem de încărcat, întrucât prezintă două emisiuni, „Teo Show, zilnic, și „Vrei să fii milionar, săptămânal, iar timpul ei liber este cvasi inexistent, da, ne-a fost greu să-i răpim câteva ore pentru acest shooting. Dar am reușit! Și, ca să vă oferim încă un detaliu de culise, aflați că totul s-a desfășurat pe ultima sută de metri, respectiv în ziua de dinaintea predării revistei la tipar, seara, după ora 18.00.
Sunt convinsă că voi, toți cei care citiți aceste rânduri, vă întrebați cum este Teo dincolo de micul ecran. Și noi ne-am întrebat, stați liniștiți! Ei bine, jovialitatea și naturalețea pe care le afișează la TV sunt, cu siguranță, caracteristici definitorii ale personalității ei, întrucât, credeți-ne, ar fi aproape imposibil chiar și pentru un actor profesionist să se prefacă, în condiții care nu-i sunt familiare. Cum au decurs treburile? Teo s-a lăsat cu totul pe mâinile specialiștilor noștri, singura ei rugăminte, pe care ne-a spus-o încă de când i-am adresat propunerea de a face coperta, fiind aceea să-și aducă propriul make-up artist. Și știți de ce? Pentru că o machiază aceeași persoană, de 21 de ani. Iar asta ne mai indică încă un lucru despre Teo: faptul că pune preț pe loialitate.
Deși unele ședințe foto se prelungesc până târziu în noapte, de data aceasta totul a decurs ca la carte și, puțin după ora 22.00, întreaga echipă a plecat acasă, mulțumită. Cu zâmbetul pe buze și cu amintirea plăcută a unor glume nevinovate, a unor prăjituri gustate în grabă, în pauzele de shooting, a unor selfie-uri nereușite, făcute pe fugă, și a faptului că mai există și oameni care te fac să exclami: „Totul a decurs ca la carte!
Cum percepe Maya faptul că mama ei este Teo Trandafir?
S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești  fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri. E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării.
Eșți pregătită pentru momentul în care Maya va veni acasă și îți va spune că a invitat-o un băiat la un film, la o prăjitură?
Sigur că da.
Când i-ai spus Mayei că nu ai purtat-o în pântece?
I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul pur și simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: „Auzi, tu vezi perdelele astea colorate?; „Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau. Și a început să mă întrebe: „Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?; „Nu; „Și tu ce făceai?; „Eu plângeam; „De ce?; „Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf; „Și unde m-au pus? M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea.
A întrebat vreodată de mama ei naturală?
Nu, nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău și asta a fost tot. Nu cred că doamna respectivă și-ar dori, nu cred că eu mi-aș dori, nu cred că Maya și-ar dori, și atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înțeles sensul.
*Interviul integral îl puteți citi în numărul din decembrie al revistei VIVA!, disponibil din 27 noiembrie la punctele de difuzare a presei din toată țara
Teo Trandafir în VIVA! de decembrie

Teo Trandafir în VIVA! de decembrie

FOTO: Marius Bărăgan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter