Când se mărită Gabriela Cristea: îmbracă rochia de mireasă, pentru prima dată, la 44 de ani!

Au trecut trei ani și jumătate de când a spus „da”, la Starea Civilă, dar iată că acum a venit vremea pregătirilor pentru nuntă. Gabriela Cristea se mărită cu Tavi Clonda peste mai puțin de două luni, evenimentul urmând să aibă loc în apropierea datei de naștere a prezentatoarei TV: 26 octombrie. 

 

Îmbracă rochia de mireasă pentru prima dată la vârsta de 44 de ani! Căsătorită de mai bine de trei ani cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea se află, acum, în toiul pregătirilor pentru nuntă, eveniment despre care a povestit, în exclusivitate pentru VIVA!, încă de la începutul verii. Timpul a trecut, dar vedeta nu și-a schimbat părerea în legătură cu marele eveniment, considerat cel mai frumos din viața fiecărei femei: „Așa cum am spus, va fi un eveniment restrâns, cu doar câțiva apropiați. Am avut foarte multă treabă până acum, nu am început pregătirile, nunta va avea loc la sfârșit de octombrie sau cel mult început de noiembrie. Vom avea cununia religioasă și o petrecere cu doar câțiva invitați, doar apropiații noștri”, a declarat Gabi, pentru VIVA!

Va avea două rochii de mireasă

Deși Gabi este perfect relaxată în ceea ce privește organizarea nunții și consideră că nu va avea parte de mari bătăi de cap, un lucru este cert: va avea două rochii, opțiune pe care o au tot mai multe femei, în ziua nunții, în ultima vreme: „M-am gândit că pot să-mi iau cea mai incomodă rochie de mireasă pentru că, oricum, voi sta maximum două ore îmbrăcată cu ea. Nu știu exact cum vreau să arate, dar va fi chiar rochie de mireasă, albă. Apoi, la petrecere, mă voi schimba. Voi avea tot o rochie albă, dar una mai lejeră, de seară, de petrecere”, ne-a mai spus Gabriela. Recent, vedeta a declarat că-și dorește ca voalul rochiei de mireasă să fie unul spectaculos, foarte lung, deci este clar că prezentatoarea TV se pregătește pentru o adevărată apariție.

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro