Cannes 2018: Apariții spectaculoase pe covorul roșu

Publicat pe de Oana Pantazi

Festivalul de Film de la Cannes și-a deschis porțile ieri, pe 8 mai, și se va încheia pe 19 mai, cea de a 71-a sa ediție fiind marcată de o premieră – un juriu majoritar feminin. Așadar, anul acesta vor străluci pe covorul roșu și mai multe celebrități de A-list, evenimentul debutând cu apariții spectaculoase pe covorul roșu.

Actori de A-list, regizori și personalități din showbiz au fost prezenți ieri la inaugurarea celei de a 9-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, pelicula care a deschis evenimentul fiind filmul Everybody Knows al regizorului Asghar Farhady, un thriller ce-i are ca protagoniști pe Javier Bardem și Penelope Cruz, ambii câștigători de Oscar.

Probabil cea mai mare „injecție de staruri” s-a petrecut în momentul în care și-a făcut apariția juriul, unul cu preponderență feminin, din care fac parte, printre alțiii, Cate Blanchett (câștigătoare de Oscar), producătoarea filmului Selma, Ava DuVernay, regizorul filmului Arrival, Dennis Villeneuve, actrița Léa Seydoux, cunoscută din filmul Spectre, și Kristen Stewart, bine-cunoscută din seria Twilight. Dat fiind că este prima ediție a festivalului de după mișcarea MeToo, se pare că organizatorii au luat decizia să nu mai existe diferențe de gen, iar anul acesta juriul este majoritar feminin…

Înainte de premiera filmului, a avut loc parada outfiturilor, printre aparițiile spectaculoase de pe covorul roșu numărându-se președinta acestuia, actrița Cate Blanchett, care a avut o ținută neagră, în aparență sobră, însă extrem de sexy, dar și Julianne Moore, Isabelle Adjani și Kristen Stewart. Înainte de asta, pe covorul roşu a avut loc parada ţinutelor de gală, iar preşedinta juriului, actriţa Cate Blanchett, a declarat că egalitatea de gen în cinematografie nu trebuie să însemne ţinute mai cuminţi pentru actriţe. Și Georgia May Jagger, fiica lui Mick Jagger, solistul de la Rolling Stones, a atras atenția tot cu o ținută neagră, extrem de elegantă, aceasta pozând îndelung pe covorul roșu. Din păcate însă, anul acesta nu ne vom mai bucura de obișnuitele selfie-uri, ca până acum, deoarece au fost interzise fotografiile făcute cu telefonul propriu, directorul festivalului considerând că nu toate erau reușite și, uneori, stricau strălucirea evenimentului. Iată care sunt cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu din prima zi de festival!

Foto: Hepta

Cannes 2018: Apariții spectaculoase pe covorul roșuCannes 2018: Apariții spectaculoase pe covorul roșu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter