Sora Elenei Gheorghe este însărcinată. Ana Pîrvulescu va avea o fetiță

Publicat pe

Emoții și multă bucurie în familia Elenei Gheorghe, sora artistei, Ana, este însărcinată pentru a doua oară. Familia lor se va mări cu încă un membru. Mama celor două fete, Mioara Man este mândră și fericită că va deveni bunică pentru a cincea oară.

În urmă cu doar câteva zile, Elena Gheorghe a anunțat că sora ei este însărcinată pentru a doua oară. '2013… Venea prințul Lucas, cel mai bun prieten al lui Nicholas. (…) 2018… Vine încă o prințesă, cea mai bună prietena a lui Amelie Nicole', a scris artista pe social media.

Mama celor două, Mărioara Man, a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit și despre sarcina fiicei sale, Ana. Se pare că toată familia s-a bucurat la aflarea veștii, iar acum așteaptă toată lumea cu nerăbdare ca mica prințesă să vină pe lume.

„Ana are cinci luni şi ceva de sarcină, ştim că e fetiţă. Noi sperăm să fie fetiţă, au mai fost şi cazuri în care la naştere era băieţel copilul, iar dacă e băiat nu e nimic… Paul voia băiat, eu fetiţă îmi doream, dar fetiţele sunt mai chinuite de-a lungul vieţii, ele dau naştere. Ana este mândră şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru această binecuvântare. Noi, familia noastră iubeşte foarte mult copii, eu sunt şi educatoare, sunt înconjurată de copii. Atunci când mă întâlnesc cu copiii pe stradă, eu conversez cu ei. La botez merg cu ursitoarele şi dacă copilul plânge la mama lui, la mine se linşteşte.”, a povestit Mărioara Man în emisiunea 'Răi da` Buni'.

Ana Pîrvulescu mai are un băiețel

Sora Elenei Gheorghe este căsătorită cu Paul Pîrvulescu, iar cei doi mai au împreună un copil. Lucas are cinci ani și le-a umplut viața de bucurie celor doi părinți. Acum, familia Anei și a lui Paul Pîrvulescu se va mări, iar în viața lor va apărea o fetiță, care cu siguranță va fi la fel de frumoasă precum mama ei.

Ana Pîrvulescu este însărcinată

Ana Pîrvulescu este însărcinată

Citește și: Elena Gheorghe, o mămică model. Se menţine în formă cu ajutorul copiilor – EXCLUSIV

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter