Cântăreața Codruța Filip, șocată de reacțiile acide, după ce a câștigat un post în Ministerul Sănătății: "Nu este posibil!"

Publicat pe

Absolventă de Drept și cântăreață, Codruța Filip a câștigat postul de consilier debutant în cadrul Direcției Monitorizare Implemetare Spitale Regionale din cadrul Ministerului Sănătății. Tânăra în vârstă de 24 de ani se declară șocată de valul de critici și reacții acide la adresa ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

NU ESTE POSIBIL AȘA CEVA! Sunt mii de femei frumoase în țara aceasta! Întrebarea mea este: toate sunt incompetente pentru că arată bine?', a scris Codruța Filip pe contul ei de socializare.

Codruța Filip susține că este discriminată pe criterii de gen și acuzată pe nedrept că nu s-ar ridica la înălțimea postului ocupat. 

Am studiat ani de zile, ca să ajung acum să ocup în deplină legalitate un post de consilier debutant, pentru care nu este necesară experiență, ci sunt cerute doar studii în științe sociale (unde intră și Dreptul) sau inginerești, nicidecum studii medicale!!! 

Un articol de presă menționa: Codruta-Elena Filip a ajuns consilier debutant la doar 24 de ani. Dar când ar trebui să debutez în profesie? La 40?', a spus artista, făcâdu-și publice studiile urmate și experiența acumulată până la această vârstă.

Cântăreața Codruța Filip, șocată de reacțiile acide, după ce a câștigat un post în Ministerul Sănătății: "Nu este posibil!"Cântăreața Codruța Filip, șocată de reacțiile acide, după ce a câștigat un post în Ministerul Sănătății: "Nu este posibil!"

Solicitat pentru un punct de vedere, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, potrivit protv.ro că nu există nicio persoană cu acest nume angajată în instituție. Chiar și Codruța Filip a șters de pe contul ei de Facebook informația că ar lucra în cadrul ministerului.

În mediul online, Codruța Filip se declară discriminată pe criterii de gen și din cauza activității ei de cântăreață și fotomodel.

Am fost evaluată și selectată conform procedurilor pentru acest post! Am depus dosar, m-am prezentat la interviul de selecție, unde m-am clasat pe prima poziție și am obținut un punctaj bun! Și pot da acest interviu din nou, la orice oră, oricând!  Postul este pe perioadă determinată, pe parcursul stării de alertă, scos spre ocupare printr-o metodologie aprobată prin ordin de ministru!

Nu este posibil să aplici pentru un post pe care l-ai găsit pe internet, fiind făcut punlic, și să-l ocupi cu brio, iar apoi să fii discriminat pe motive de gen, activități desfășurate în afara orelor de muncă etc. Din această cauză, tinerii pleacă din țară! Pentru că nu li se acordă șansa de a demonstra, fiind judecați după aspect și nu numai! Iar dacă li se acordă șansa, sunt târâți prin noroi!', mai spune Codruța Filip.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter