Cântărețul Devin Lima a murit la 41 de ani

Publicat pe

Cântărețul Devin Lima, unul dintre cei trei membri ai trupei americane LFO (Lyte Funkie Ones), cu mare succes în rândul Generației Z, a murit la vârsta de 41 de ani, conform presei interaționale.

Lima a fost diagnosticat, în 2017, cu o formă de cancer hormonal, cauzat de hormonul adrenocorticotropic. La finalul lunii octombrie, acest a avut o operație de îndepărtare a tumorii, însă, la scurt timp, a făcut o recădere, iar evoluția galopantă a bolii i-a fost fatală. În 2010, un alt membru al trupei, Rich Cronin, a murit de leucemie.

Trupa LFO se bucură de un succes extraordinar în rândul Generației Z, două dintre piesele pe care le-au lansat ajungând în  vârful celor mai importante topuri muzicale. Astfel, cu Summer Girls, LFO a ajuns în Top 10 US, în 1999, iar în 2000, piesa Girl on TV a ajuns pe locul șase în topul britanic.

Trupa a cunoscut, de-a lungul timpului, susținerea unor artiști și trupe celebre precum Britney Spears, Backstreet Boys și ‘NSync.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter