Cardi B a renunțat la divorțul de Offset! De ce s-a răzgândit cântăreața în ultimul moment

Publicat pe

Cardi B s-a răzgândit în ultimul moment și a renunțat la divorțul de soțul ei, Offset. Cântăreața a decis să mai dea o șansă căsniciei ei, chiar cu o zi înainte de înfățișarea la tribunal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În septembrie, Cardi B își anunța fanii că este decisă să pună punct căsniciei cu Offset pentru că s-a săturat, spunea ea, din cauza certurilor continue și infidelităților soțului ei. „Inima mea în sfărșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul', a scris Cardi B pe Instagram, la vremea aceea.

În actele pentru divorț, Cardi B era pregătită să dea de pământ cu soțul ei, pe care l-a acuzat de infidelitate. Aceasta solicita custodia fizică și legală a fiicei lor, dar și o pensie alimentară pe măsură. De asemena, cântăreața a cerut ca toate cheltuielile de divorț să fie suportate de Offset, după ce a susținut că nu există nicio posibilitate de împăcare între ei, iar separarea dintre cei doi s-a întâmplat cu ceva timp în urmă.

„Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine; multe femei au simțit că le-am dezamăgit. Nu am mai așteptat până când să mă înșele din nou. Nu am așteptat altă controversă cu el. Am decis să plec. Dacă aș fi vrut să stau, aș fi stat. Am decis să plec', a declarat Cardi B într-un interviu.

Iată că, o lună mai târziu, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Prima audiere în cazul de divorț al cuplului trebuia să aibă loc pe 4 noiembrie, însă Cardi B s-ar fi răzgândit în privința procesului.

Cardi B a renunțat la divorțul de Offset! De ce s-a răzgândit cântăreața în ultimul momentCardi B a renunțat la divorțul de Offset! De ce s-a răzgândit cântăreața în ultimul moment

Conform presei internaționale, dovada anulării divorțului dintre Cardi B și Offset constă în noile documente depuse la tribunalul din Fulton County, Georgia cu numai câteva zile în urmă. Un detaliu important demonstrează că artista s-a răsgândit în privința separării de soțul ei.

În noile documente este precizat că anularea este „without prejudice' – un temen legal prin care o persoană își rezervă dreptul de a reintroduce acțiunea de divorț, dacă va fi cazul, la o dată ulterioară, citează spynews.ro.

Cardi B și Offset s-au cunoscut prima dată în 2016, iar relația lor a devenit oficială un an mai târziu. În 2018, cântăreața a adus pe lume primul lor copil, o fetiță pe nume Kulture.

Citește și:

Donald Trump a dat-o afară pe Nadia Comăneci: „Te iubesc, dar ești concediată!” Ce replică i-a dat campioana României

Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: „Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta”

Dan Negru, probleme cu filmările pentru Revelion 2021: „În pandemie, unii artiști cer sume fabuloase!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter