Care este starea de sănătate a actorului Gheorghe Visu, internat la Matei Balș. Detalii de ultim moment

Publicat pe

Gheorghe Visu a anunțat, recent, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că este internat la Matei Balș și este conectat la un aparat cu oxigen. Carmen Tănase, bună prietenă cu actorul, a oferit detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Gheorghe Visu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Visu fost internat în stare gravă la Institutul Național de Boli Infecțioase 'Profesor Matei Balș' din Capitală. Actorul a anunțat pe pagina lui de Facebook că este conectat la un aparat de oxigen, lăsând de înțeles a fost infectat cu COVID-19.

Colega și prietena actorului, Carmen Tănase, a făcut câteva declarații sumare despre acest subiect.

„În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina  din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat', a declarat Carmen Tănase pentru Fanatik.ro.

Care este starea de sănătate a actorului Gheorghe Visu, internat la Matei Balș. Detalii de ultim momentCare este starea de sănătate a actorului Gheorghe Visu, internat la Matei Balș. Detalii de ultim moment

Gheorghe Visu are o boală cronică de plămâni

Gheorghe Visu se confruntă de ani de zile cu probleme la plămâni. În urmă cu 10 ani, actorul a fost internat în spital, după ce medicii l-au diagnosticat cu pneumotorax. Aceasta este o boală ce constă în acumularea de aer sau gaze în cavitatea pleurală.

La acea vreme, actorul a ajuns pe masa de operație din cauza problemelor de la plămâni. După operație, el a renunțat și la un viciu mai vechi, fumatul. Gheorghe Visu are nevoie de încurajarea fanilor. Iată care este mesajul lui, postat pe Facebook: ‘Cârlan bătrân ataşat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele’.

De-a lungul timpului acesta s-a mai confruntat cu astfel de probleme și a ajuns de mai multe ori la spital.

Citește și:

Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, replică usturătoare pentru Bianca Drăgușanu: „Continuă să-ți iei singură buchete de flori”

Reacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericol

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter