Care sunt parfumurile preferate ale vedetelor. Meghan Markle și Kate Middleton adoră aromele fresh și florale

Parfumurile, fie ele dulci, fresh sau unisex, ne sunt, de-a lungul vieții, cele mai fidele prietene, învăluindu-ne cu aromele lor 24 de ore din 24 și făcându-ne să părem mai încrezătoare în forțele proprii și mai feminine. Iată care sunt parfumurile preferate ale vedetelor!

 

Deși sunt milionare, puține dintre vedetele internaționale aleg să poarte parfumuri de nișă, mult mai scumpe ca celelalte, uimindu-ne uneori cu preferințele lor pentru branduri pe care și le permite aproape oricine. Mai mult, unele dintre ele sunt atât de îndrăgostite de notele florale sau citrice ale parfumurilor pe care le poartă, încât nu ezită să le laude în interviuri sau pe rețelele de socializare, chiar dacă nu au niciun câștig din asta. Tocmai de aceea ne-am gândit să vă arătăm care sunt parfumurile preferate ale vedetelor și ce mai e la modă anul acesta în materie de arome.

Kylie Jenner folosește un parfum ieftin!

Kylie Jenner folosește un parfum ieftin!

Kylie Jenner

Deși se știe că obrazul subțire cu cheltuială se ține și în pofida faptului că deține un imperiu  cosmetic, Kylie Jenner nu bagă mâna prea adânc în buzunar atunci când vine vorba despre parfumuri, cel puțin după cum a declarat pentru revista Glamour, pentru că acestea îi dau adeseori dureri de cap. Vedeta folosește, așadar, un parfum-spray, de la Victoria’s SecretCoconut passion, în valoare de doar 13 euro!

 

Blake Lively preferă aromele florale.

Blake Lively preferă aromele florale.

Blake Lively

Conform Vogue Australia, actrița Blake Lively preferă aromele florale, iar Gucci’s Eau Prémiere este favoritul ei, cu atât mai mult cu cât a fost imaginea parfumului. Cu toate acestea, actrița a recunoscut că nu-i lipsește niciodată spreiul cu aromă fructată de la Victorias Secret. Cât depre prețul Gucci’s Eau Prémiere – este unul rezonabil (83 de euro).

 

Kate Moss adoră parfumul Cerf Blanc.

Kate Moss adoră parfumul Cerf Blanc.

Kate Moss

Celebrul fotomodel adoră parfumul Cerf Blanc, La Maison Hedonique. Și ea nu este singura celebritate A-list îndrăgostită de aromele sale, printre fanii parfumului numărându-se Samantha Morton, Nick Grimshaw, Jonathan Ross și Sadie Frost. Prețul este ceva mai mare, în jur de 150 de euro, însă Kate Moss își permite…

Hailey Baldwin preferă aromele feminine.

Hailey Baldwin preferă aromele feminine.

Hailey Baldwin

Viitoarea soție a lui Justin Bieber a declarat pentru Elle Australia că obișnuiește să poarte un parfum al brandului Bond No.9 Nu știu cum se numește al meu, dar toate sticluțele au formă de stea, iar al meu are sticla de culoare roșie și note muzicale imprimate pe ea. Îmi place pentru că nu are o aromă foarte feminină, poate fi purtat și de fete și de băieți. În secret, motivul pentru care cunosc această aromă se datorează unui băiat care obișnuia să-l poarte și m-am gândit că mi-ar plăcea și pentru mine'. După descriere, e foarte simplu de depistat – este vorba despre New York West Side, și are un preț destul de piperat: 175 de euro.

Kate Middleton adoră notele florale.

Kate Middleton adoră notele florale.

Kate Middleton

Când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, în 2011, purta White Gardenia Petals, de la Illuminum. Micuțul brand din spatele parfumului blând, floral a devenit uriaș peste noapte, datorită actualei ducese de Cambridge, toate sticlele de 50 de mililitri vânzându-se imediat ce s-a aflat că ea l-a purtat. Și acum e la fel de căutat și costă în jur de 125 de euro.

Meghan Markle preferă parfumurile fresh.

Meghan Markle preferă parfumurile fresh.

Meghan Markle

Ducesa de Sussex spune că poartă Wild Bluebell, de la Jo Malone London’s ca parfum de fiecare zi. Este light, fresh și este unul dintre cele două parfume preferate ale sale, Ducesa de Sussex fiind și fană Bvlgari BlV II. În plus, parfumul Wild Bluebell costă în jur de 100 de euro, așadar ne așteptăm, la fel ca în cazul tuturor hainelor pe care Meghan le poartă, să crească vânzările peste așteptări.

Susan Sarandon preferă parfumurile bărbătești.

Susan Sarandon preferă parfumurile bărbătești.

Susan Sarandon

Celebra actriță nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru parfumurile bărbătești: „Nu folosesc un parfum anume, dar prefer aromele bărbătești, cum ar fi santalul – Eva, de la parfumierul italian Santa Maria Novella, este printre favoritele mele. Am tendința să încerc un alt parfum atunci când am un rol nou. De exemplu, Bal à Versailles, de la Jean Desprez, are legătură cu Twilight, un film pe care l-am făcut cu Paul Newman, în perioada aceea l-am purtat.

Naomi Watts adoră aromele proaspete.

Naomi Watts adoră aromele proaspete.

Naomi Watts

Când a fost întrebată de publicația Bazaar care este parfumul ei preferat, actrița Naomi Watts a explicat: „Nu-mi place să ies în evidență cu parfumul meu, nu-mi plac aromele puternice nici la mine, nici la alții. Acum, folosesc Kiehl’s Musk Eau de Toilette Spray și Kai, de la Gaye Straza Perfume Oil, care are același nume ca fiul meu, și sunt favoritele mele, fiindcă sunt fresh. Au acel miros proaspăt asociat cu ieșirea de la duș'. Iar prețul – 48 de euro – este inegalabil.

Suki Waterhouse preferă uleiurile de baie și sărurile esențiale.

Suki Waterhouse preferă uleiurile de baie și sărurile esențiale.

Suki Watherhouse

Actrița Sookie Watherhouse recunoaște că de obicei nu poartă parfum, dar, atunci când o face, alege să folosească Amo Ferragamo, de la Ferragamo, un parfum care costă în jur de 100 de euro. În general, Suki se bazează pe sărurile de baie Epsom sau pe uleiurile esențiale, care au o aromă naturală minunată.

Ashlei Graham adoră aromele feminine și romantice.

Ashlei Graham adoră aromele feminine și romantice.

Ashley Graham

Modelul XXL, una dintre cele mai cunoscute modele de lenjerie și costume de baie pentru mărimi mari, care, în pofida celor 90 de kilograme ale sale, se laudă cu un trup foarte armonios și un chip pe măsură, spune că parfumul ei preferat este Chloé: „Nu pot să trăiesc fără parfumul meu Chloé'. Trebuie să fim de acord cu ea, fiindcă aroma feminină și romantică a acestuia îl transformă într-un parfum-semnătură perfect. În plus, Chloé Eau de Parfum, are un preț decent, în jur de 90 de euro, ceea ce-l face extrem de accesibil.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro