Carla`s Dreams lansează "Anti CsD"

Publicat pe

Carlas Dreams a lansat o nouă piesă care va fi inclusă pe următorul album pe care îl va lansa anul acesta.

Carlas Dreams a lansat ieri piesa Anti CsD.  Artistul ne surprinde şi de această dată cu un mesaj neobişnuit, ce poate fi interpretat atât ca un dialog intern, cât şi ca o dezbatere a unor opinii publice pe anumite subiecte, unele chiar destul de delicate.

 

Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decât un dialog public
Uneori, o poziţie se sculptează prin perioade cu multe dialoguri de acest fel şi mai e ceva… Dar asta e la mintea fiecăruia. Ceea ce ştim sigur este că mulţi dintre cei care vor citi acest post, pe această pagină, ne vor înţelege exact cum ne dorim. V-am cuprins ,(P.S. Ambii )', a declarat Carlas Dreams.

 Se pare că cei de la Carlas Dreams nu se opresc din a ne suprinde, acest mesaj ne poate facem să înţelegem că sunt doi solişti şi mai mult decât atât vor continua cu surprizele muzicale.

 

Carlas Dreams va lansa pe 13 mai albumul AntiExemplu' printr-un show la Arenele Romane, regizat chiar de ei. Single-ul are peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube şi oferă numele albumului. 

 

 

„În Antiexemplu', ne-am permis câteva licenţe, chiar şi titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare, în diferite viziuni', au spus cei de la Carlas Dreams.

 

 

În 2016, solistul de la Carlas Dreams a devenit jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

Bianca Ion

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter