Carmen Brumă – Despre un stil de viaţa sănătos şi pregătirea pentru naştere – VIDEO

Publicat pe

A intrat în luna a noua de sarcină, dar Carmen Brumă arată spectaculos şi este la fel de ocupată ca întotdeauna. Implicată în campania 'Importanţa nutriţiei în primele 1000 de zile', vedeta tv ne-a vorbit despre un stil de viaţă sănătos încă din timpul sarcinii, despre pregătirea pentru naştere şi despre greşelile pe care ar vrea să le evite când va veni pe lume 'Vasilică 2014'.

 

 Carmen Bruma

 

Nu are încă un nume pentru băieţelul pe care îl alintă 'Vasilică 2014', dar acesta este singurul capitol la care Carmen Brumă nu şi-a făcut temele deocamdată.

 

Viitoarea mămică s-a pregătit temeinic pentru sarcină cu luni înainte de eveniment şi s-a hrănit sănătos pe tot parcursul sarcinii (nici nu ne-am fi aşteptat la altceva de la ea). A luat doar 8 kilograme până acum, mâncând pentru doi, nu cât doi, şi a controlat fiecare calorie şi nutrient din farfurie, pentru a se asigura că bebeluşul se dezvoltă sănătos.

 

VEZI continuarea pe unica.ro

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Dzve57kVO0#t=19[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter