Carmen Brumă explică de ce a leşinat la Gala Unica 2019: „A chemat cineva ambulanţa, nu ştiu cine...”

Publicat pe

Joi seară, Carmen Brumă a leşinat în timp ce dădea un interviu în direct, la Gala Unica 2019. O ambulanţă a venit imediat la faţa locului şi medicii i-au acordat primul ajutor, constatând că nu este nevoie de spitalizare.

Carmen Brumă explică de ce a leşinat la Gala Unica 2019: „A chemat cineva ambulanţa, nu ştiu cine...'Carmen Brumă explică de ce a leşinat la Gala Unica 2019: „A chemat cineva ambulanţa, nu ştiu cine...'

„A chemat cineva ambulanţa, am avut o uşoară stare de ameţeală, nu am fost la niciun spital, am fost la mine acasă. Pe fondul unei oboseli, m-am simţit uşor ameţită. Lucrul acesta a fost remarcat pentru s-a întâmplat în timp ce dădeam un interviu, în direct. Toată lumea a exagerat' a spus Carmen Brumă la Antena Stars.

Vedeta a ținut să menționeze că se simte bine și medicii au lăsat-o să plece acasă pentru că nu a fost vorba de nimic grav.

„A chemat cineva ambulanţa, nu ştiu cine. Eu m-am dus, m-au verificat şi mi-au spus că e totul în regulă. Dacă nu era totul în regulă, nu mă lăsa ambulanţa să plec de nebună acasă. E totul în regulă. Nu m-am dus de una singură la niciun spital', a mai spus Carmen.

Carmen Brumă şi-a pregătit o apariţie spectaculoasă pentru Gala Unica din acest an, respectiv o rochie neagră, mulată, cu spatele extrem de decoltat, similară celei purtate de actrița Mireille Darc în 1972, în filmul „Marele blond cu un pantof negru'. Era vorba despre o rochie neagră Guy Laroche cu spatele gol, care a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter