Carmen Brumă promovează o viaţă sănătoasă în care mişcarea şi o alimentaţie corectă ocupă un loc principal.
Atât pe perioada sarcinii, cât şi acum, după 5 luni de când a devenit mămică, vedeta este preocupată de ceea ce mănâncă, punând accent pe ingredientele naturale.
Mesele principale şi gustările sunt compuse din preparate sănătoase şi sunt pregătite chiar de ea. Carmen nu sare peste cină, dar este foarte atentă la ceea ce alege, ştiut fiind faptul că aceasta trebuie să fie uşoară.
Şi cum acum este sezonul legumelor, Carmen propune pentru masă de seară o supa delicioasă de roşii, căreia i-a adăugat ou şi seminţe de cânepă şi o salată cu puţine calorii.
Iată cele două variante de meniu pentru cină pregătite de Carmen Brumă:
SUPA DE ROSII, OU SI SEMINTE DE CANEPA PENTRU MASA DE SEARA
Ingrediente : 1,5 l apa, un morcov, un pastarnac, o telina, o ceapa, o gulie, un ardei gras, un dovlecel, jumatate de kilogram de rosii decojite ( adaugate dupa ce se fierb celelalte legume), 2 oua ( se bat si se pun la final dupa ce stingi focul) condimente dupa gust si seminte de canepa'
SALATA CU PUTINE CALORII PENTRU CINA
Ingrediente:
Valeriana (nelimitat)
Seminte de canepa
Mei (se fierb 3 linguri de mei in 200 ml apa timp de 10-15 min )
Rosii (2-3 buc)
Ulei de canepa
Sare, busuioc, coriandru, rozmarin
Este cunoscut faptul că valeriana conţine vitamina C, acid folic, calciu şi este un calmant pentru stările nervoase, iar meiul este un remediu pentru stările de balonare şi de greaţă şi ajută digestia.
Foto: Facebook