Carmen Șerban a slăbit 15 kg și și-a făcut mai multe operații estetice. Cum arată acum

Publicat pe

La 50 de ani, Carmen Șerban arată mai bine ca niciodată, iar asta se datorează unei mici averi pe care a investit-o în look-ul său. În plus, cântăreața a reușit să slăbească 15 kilograme, iar cele trei operații estetice care i-au îmbunătățit aspectul fizic au transformat-o total pe Carmen Șerban!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Procedurile au fost efectuate la Timișoara, iar pentru micșorarea nasului, un lifting facial și o modelare a sânilor cu ajutorul protezelor siliconice, Carmen Șerban a cheltuit în jur de 15.000 de euro.

Carmen Șerban a slăbit 15 kg și și-a făcut mai multe operații estetice. Cum arată acumCarmen Șerban a slăbit 15 kg și și-a făcut mai multe operații estetice. Cum arată acum

Am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine', a spus Carmen Șerban, potrivit click.ro.

Carmen Șerban a slăbit 15 kg și și-a făcut mai multe operații estetice

Artista nu regretă banii pe care i-a cheltuit, fiind foarte mândră felul în care arată în clipa de față.

Sunt foarte mulţumită. Am plecat de la o operaţie de deviaţie de sept (…). Am zis să fac acum iarna, când nu sunt foarte multe cântări, micşorarea, ridicarea şi egalarea sânilor. Sunt foarte mulţumită. Eu am spus că poate ar trebui să-mi bage puţin silicon, dar medicul a zis că natura a fost atât de generoasă.

Recuperarea nu e chiar așa cum se vede la televizor, că, vezi Doamne, apari în două, trei zile și aia e. Era necesar pentru mine, eram un pic complexată și mă durea coloana.

Mă simt bine și arată foarte bine cicatricile. Sunt convinsă că peste șase luni nu se vor mai vedea deloc. Croitorul a cusut bine. Aveam haine pe care nu le purtam din acest motiv, aveam bustiera prea mare’, a declarat Carmen Șerban.

Citește și: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei:'Sunt pregătită să mă căsătoresc'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:Cu Diana am o relație…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei.Imagini cu participanții din sezonul 4

Din ce face Carmen Șerban bani în pandemie

Carmen Șerban nu a dus prea mult dorul cântărilor în pandemie pentru că a găsit altă sursă de venit. Astfel, pe perioada restricțiilor, artista a început să facă videodedicații contra-cost, serviciu pentru care percepe în jur de 50 de euro, 50 de lire sau 250 de lei.

M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul. Mi-a zis că vrea o video dedicație pentru iubita lui și că mă plătește. De acolo a plecat click-ul.

Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei pentru o videodedicație. Oamenii se regăsesc, unii îmi spun poveștile vieții lor. Nu iau bani mulți. Tai factură, încasez doar oficial, nu iau bani la negru', a spus Carmen Șerban, citată de cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter