Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills, de închiriat în regim hotelier. Cât costă o noapte în patul Regelui Rock 'n' Roll-ului

Publicat pe

În 1967, Elvis Presley şi actriţa Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în Las Vegas şi au cumpărat o casă în Beverly Hills, pe Hillcrest Road 1174 din cartierul Trousdale Estates. În prezent, casa în care au locuit cei doi timp de şase ani, este disponibilă pentru închiriat, pe platforma Airbnb, iar o noapte în patul Regelui Rock ‘n’ Roll-ului costă 3.600 de euro.

Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills, de închiriat în regim hotelier. Cât costă o noapte în patul Regelui Rock 'n' Roll-uluiCasa lui Elvis Presley din Beverly Hills, de închiriat în regim hotelier. Cât costă o noapte în patul Regelui Rock 'n' Roll-ului

Platforma Airbnb pune şi câteva condiţii celor care vor să închirieze casa lui Elvis Presley. Astfel, cel care închiriază este obligat să rămână aici cel puţin cinci zile, aceasta fiind una dintre condiţiile contractului.

Proprietatea, de 498 de metri pătraţi, dispune de patru dormitoare pentru maximum opt oaspeţi: trei în locuinţa principală şi unul în casa de oaspeţi.

În plus, există cinci băi, o saună, piscină, terasă cu şemineu, parcare pentru patru autovehicule şi pereţi înalţi de lemn şi sticlă, citează News.ro.

Ferestrele înalte „permit intrarea naturală a luminii”, potrivit descrierii de pe pagina online, şi poate fi admirată priveliştea din Los Angeles şi din cartierul unde au locuit personalităţi precum Richard Nixon, Dean Martin sau Frank Sinatra.

Casa a fost concepută de arhitectul Rex Lotery în 1957, cu un amestec între stilul modern al locuinţelor americane de pe Coasta de Vest şi cele franceze, citează News.ro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter